Alıntı akin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçtiğimiz çarşamba birmot b.düzü servisine gittim arıza tespiti yapmak için benden 100 tl artı kdv alacaklarını sölediler bende sorunun çözülmesi halinde kabul ettim aracı bıraktım yaklaşık 5 saat kadar serviste kaldı sorun giderildi denildi sorunun ne olduğunu tam kestirememişler ama akü ölçülmüş,marş motoru ve kömürleri kontrol edilmiş,diğer elektrik aksamları kontrol edilmiş ve sorunun gidrildiği sölenildi bende parayı ödedim. ç.tesi aynı arızayı tekrar yaptı servisi aradım tekrar getirin dedi 3öğlen 3 de kapatıyorlarmış bende sanayii ye gittim bir ustaya ve servisin bulamadığı arızayı usta buldu. AKÜ NÖTÜR yani şase kablosu kopukmuş yeterince iletkenlik yapmıyormuş. kabloyu oynattığında araç çalışmıyor testini yanımda yaptı. BİRMOT B.DÜZÜ servisi böle bir arızayı çözemedi yazıklar olsun..
benimde başıma marş motorunun şase kablosunda gelmişti pejo boxer arabanın 3 kere marş motorunu değiştirmişti servis sonra sanayide bir gün araba yine calışmadı sonra ordaki usta ben bu sorunu biliyorumm dedi şase yapan kabloyu zımparadı temizledi ve 3 sene sorunsuz kullandım