Aslında konu ile ilgili bilgi almak istiyorum. Çogu lüks aracta aracın uzaktan kapılarını actıgımızda on taraftaki gunduz farları veya park lambaları yanıyor. Bu uygulamayı puntomuz için dusunebilirmiyiz kafamdaki fikir tavan içi aydınlatmalarımız otomatik konumdayken kapıların kilidini kumandamızla actıgımızda yanıyor ki bunu ayak ısıkları yaparkende kullanmıstım cok sık oldu neyse burdan gidersek tavan aydınlatmanın kapılara baglı kısmından cekicegimiz kabloyu parklara uzatırsak aracın kilidini actıgımızda park lambalarımız yanar tabi burda sole bi sorun var parkları arac içinden kendimiz yaktıgımızda arac içi lambalarda yanıcaktır bunuda araya bi diyot yerleştirerek elektirigin tek yonlu gidişini saglıyarak yapabiliriz sanırım.. yani arac iç ısıklarından parklara guc gidecek ama parklardaki guc arac iç ısıgına gelmiyecek.Şimdi ben kafamda hipotezi bu sekilde olusturdum benim isteğim acaba bu dusuncede bi sorun varmı bilgisi benden daha geniş olan arkadaslardan yardım istegimdir.. Simdiden tesekkurler iyi forumlar...