tebrikler valla, geçmiş olsun
tebrikler valla, geçmiş olsun
Tebrikler
arkadaslar bende bugün yetkili servisle görüştüm hem torpidodaki airbag çatlağı hemde city arızası ile ilgili. emsal olarak da bu mahkeme evraklarını göstericem umarım benim aracıma da çözüm bulurlar
ustam tebrikler bilnçli tüketici bu olsa gerek. hepimiz aynı mantıkta olsak servis benzer durumlarda hiç bizi bu iş ve işlemlerle yormadan sorunlarımızı giderme yoluna gider. evrakı aldım arabanın dosyasına koydum ne olur ne olmaz şuan arza yok maşallah olmayacağı anlamına gelmez.. teşşekkürler...
Arkadaşlar İbrahim'in kararını print edip okudum şimdi Aydın abibinin karırı direkt olarak ''EMSAL '' olarak gösterilmiş ve büyük ihtimal Hakem heyeti karşı tarafın savunmasını ciddiye almamıştır bu emsal kararı görünce
Aydın abi'ye yeniden ,tekrardan Sonsuz Tesekkürlerimi Sunuyorum ve elbette sanada teşekkürler İbrahim
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
bendede aynı sorun var ve bu sorunu gidermek için 2 haftadır ugraşıyorum mahkeme kararşrını banada mail atarmısınız selimozdemr@gmail.com teşekkürler
rica ederim kardeş, aydın beyin kararı olmasaydı zaten benim kazanmam mumkun değildi. fakat aydın beyin kararını ilk götürdüğümde bu emsal olması için yeterli olmayabilir demişlerdi. (çünkü karşı tarafta kendilerini haklı çıkaracak emsal bir karar göndermişti) o zaman burada fatih arkadaşın fatura örneğini buldum ve onu götürdüm. faturada garantisi bitmiş olan aracın city arızasının ücretsiz yapıldığı resmen belgelenmişti. bu ikisini karara yazdılar ve böylece karşı tarafa en ufak bir açık kapı bırakmamış olduk.
Aydın Bey ve Fatih beye ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum tekrar.
evet fatura örneğini forumdan almıştım.
işte şu linkteki
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-faturasi.html
Merhabalar,
Hepinizi tebrik ediyorum ve kutluyorum.İnşallah başka arkadaşlarımızın başına gelmez fakat kronik sorun olduğu için gelirsede en azından hiçbirimize ciddi sıkıntılar yaşatmaz.
İbrahim abi,sendeki evraklar ile birlikte aydın bey ve fatih beyden almış olduklarını saklarsan bizler için çok iyi olur,bizlerden biri bu sorun ile karşılaşırsa yardımcı olur.Hatta bu evrakların fotokopileride işe yarıyorsa bana göndermenizi elimin altında bulunmasını isterim.
Slmlr..
tebrikler gerçekten çok duyarlı bi davranış göstermişsiniz bizim milletimiz lanet olsun der bayılır parayı yaptırır hakkını sonuna kadar aramaz genelde(bende dahil) bide şu stopların buğulanma sorununu çözsek mahkeme yoluyla ne iyi olurdu![]()
04.2007 Fiat Bravo 1,9 M.Jet 150 pc aracimda 4 gün önce seyhat ederken direksiyon kilitlendi ve arac düzelmedi,Almanyada yasiyorum adac aradim ve servise cektirdim durumu anlattim daha önceden de formdan okuduklarimi almmnyadaki fiat yetkili servise anlattim ,bu kronik bir ariza oldugundan siz yapmak zorundasiniz desemde,araciniz garanti süresi gecmis vs anlatti durdu ve bana 1200 euro masraf cikardi,bugünde tesadüfen ibrahim arkadasimizin konuyla ilgili mahkeme kararini görünce hemen print ettim,pazartesi günü yetkili yerler gidip mahkeme dilekcemi vericem,bu mahkeme karari Fiat i ilgilendirdiginden sanirim benim icinde bu karar emsal teskil edicektir die düsünüyorum,konuyla ilgili elinde daha farkli mahkeme kararlari olan varsa ve bana ulastirabilirse cok sevinirim,,,isin asil önemli olan tarafi ya ben otobana ciktigimdaki burda otobana cikan aracin gücüne göre tam gaz gidiyor ya bende o duurmdayken direksiyon kilitlenmis olsaydi ne yapardim die düsündügüm cok oldu,,,,dava dilekceme bunuda abartarak yazicam .....
ibrahim arkadasim elinde bana yardimci olabilecek farkli evraklarin varsa ve gönderebilirsen cok sevinirim...akinkucuk@.de
Merhaba arkadaşlar ben 2004 fiat punto sahibiyim..arabayı ikinci el yeni aldım,direksiyon arıza sinyali veriyor sola çekiyor ve yolda giderken bir anda sertleşiyor..benim tahminim de burdaki problemin aynısı galiba.. haftasonu fiat servisine götürmeyi düşünüyorum..ama mahkemeyi kazanan beyefendinin belgelerine nasıl ulaşabilirim?
tüketici hakem heyeti karar verdi diye fiat bunu hakem heyeti kararına göre geri ödemek zorunda değil. direkt tüketici mahkemesine gitme hatta işi uzatma yolunu bile seçebilirler. ama sorunun kronik olduğunu zaten kendileride kabul etmiş olduklarından olsa gerek hakem heyeti karaına göre direkt ücretsiz değişim yapıyorlar hiç uğraşmadan. zaten aslında kabul etmiş durumda Fiat bu durumu. ama işte hakem heyeti yolunu kullanmadan halledenlerde var halletmeyenlerde.
Ne olursa olsun bilinçli tüketici olmak gerekiyor. Umarım başımıza gelmez ama gelirse eğer izleyeceğimiz yol artık belli. Tebrik ederim.
helall sana. senden ricam o faturaları felan sen de siteye koysan ne kadar çok emsal o kadar kısa yoldan çözüm olur.
Arkdslar mrhabalar bir sorunumu sizlere belirtmek istiyorum 2004 model fiat punto bir araç aldım 1ay önce 2.el anck aldktan sonra bnde bu direksiyon sorunuyla karsılastım aracımda city arızası başgösterdi direksiyon kilitleniyor servise götürdüğümde sorunun direksiyon kutusunun değişerek çözülebilecegini ve bunun da yaklaşık 2800 tl gbi bir masraf oldugunu söylediler ancak iyi niyet garantisiyle bu fiyatın yüzde 40ını karşılayabileceklerini söylediler ancak daha sonra da yaptıkları yazışmalar sonunda bu fiyatı hiç karsılayamayacaklarını ücreti tamamen benm karsılamamı istediler müşteri servisini aradım ordanda bi sonuç çıkmadı aracın 8yasında oldugunu ve bu tür sorunların olmasının doğal oldugu tarafıma bildirildi cok zor durumdayım benm bu masrafı karşılama sansım yok ne yapmalıyım nasıl bir yol gözterirsiniz bna gercekten cok magdur durumdayım yardımlarınız içn şmdiden tsekkr ederim.
Aynı sorunu bende yaşıyorum. 2004 model 1.4 punto da. Servise götürdüm 51781572 numaralı direksiyon parçası arızalı dediler. Parca 780 işçilik 250 dediler. Toplam 900 e yaparız dediler. Ben forumdan edindiğim bilgiler ışığında Fiat'ın müşteri hizmetleri ne not bıraktım. Beni tekrar arayacaklarmis bakalim bekliyorum. Olmazsa hakem Heyeti ne basvurmayi düşünüyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri