dynoların hatalı ölçümleri elbette sizi bağlamaz...
zaten dynolarda benim değil...beni de bağlamıyor
müşterime söylüyorum..dyno istiyorsan kendin çıkar...ama lütfen 5 farklı yere götür... 5 farklı sonuç alırsın...sonra hangisine inanmak istiyorsan ona inanırsın...
ford focus 1600 tdci 110hp 18" jant takılı...
3 farklı dyno merkezine götürdük...
1ci ölçüm 110hp
2ci ölçüm 122hp
3cü ölçüm 132hp
elimde bunların dyno kağıtları var ...
ben sizin eksik yada yanlış yazdığınız vurgulamak yada öne çıkarmak istemedim...sadece cümlenizde bir karışıklık vardı...onu düzeltmek istedim...bunun için özür dilerim...
makine mühendisi olabilirsiniz..size mesleğiniz sormadım ama...saygı duyuyorum...
dynodan uzak duruyorum..çünkü adam gibi ölçen yer yok...
dikkat ederseniz...daha önceki yazımda nedenini belirttim...
2008-2009 da güzel sonuçlar alınıyordu...ama sonradan herkes dynocu oldu...işi bilen de ölçüyor bilmeyen de...bir de yıllık kalibrasyonu yaptırmayanlar var...sonra uğraş dur...
kağıt üzerinde hesap yapmıyorum...öyle bir şey zaten yok.
daha önceleri yazılım yapıp da düzgün sonuç aldıklarımız var...
bu yüzden yazılımda yapılan artışların ne kadar güç vereceğini çok iyi biliyorum...
kısaca tecrübe işi...
dyno testi yapacak şahıs...aracın kaç devirde en yüksek beygiri verdiğini bilmesi gerekir...
merak ediyorum...onlarca yüzlerce marka modelde ki araçların hangi devirde maks. beygir verdiğini kaç devir çevirmesi gerektiğini bilen acaba kaç kişi var ?????
maks. gücü 4000 rpm de veriyor...adam ya 3800 yada 4200 çevirmiştir...
yada 5700 maks gücüdür...ama bakıyorum...6200 çevirmiş...
yanlış anlamayın lütfen...makine mühendisi olabilirsiniz...ama bu sektörde olsaydınız.. yazılımı dynoyu falan anlardınız...daha iyi anlaşırdık...
Yer imleri