Evom ve oğlum...güzelll...ikiside gülüyor...allah bağışlasın.
Teşekkürler ederim...Evom ve oğlum...güzelll...ikiside gülüyor...allah bağışlasın
Valla kıskandım. Takip edemedim forumu son günlerde iş yoğunluğundan. Bir daha olursa ben de gelicem kesin.![]()
tebrikler güzel bulusma olmus
Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.. güzel buluşma olmuş.. yüreğinize sağlık...
Bu iş halısaha maçına kadar gider söyliim. Ortalık ısınıyor.
Benzinspor - Dizel İdman Yurdu
katılan arkadaşlara teşekkürler bursadan daha sık ve daha kalabalık buluşmalar bekliyoruz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ikinci yarıda oyuna Çilem hanım girer maçı yine alırız sıkmayın canınızı...alır anahtarlarınızı ...söylemedi demeyin...90hp + 200 nm...
Konu GPS2 tarafından (09/12/2010 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.
Kardeşim yerim sarıyı geçirmem kimseyi ne kafanıza takıyonuzKolaymı öyle makas falan
Bahri abi maçı germeyelim "alırız anahtarınızı falan"
Maç dedinizde akşam bizim bal yapmayan Sercanyine zor olanı yaptı atsa 2-1 olacak ama her zamanki gibi elleri ayaklarına dolandı
olsun ne yapalım kısmet bu kadarmış
Yanlız akşam stadtaki en güzel olay glaskov taraftarı (Beşiktaş)diye bağırırken bizimkinlerin (ı love you Celtıc) tezahuratı görülmeye değerdi.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
ha ha ha Uğurun dediği gibi...hattaa hö hö hö...bi deneyin isterseniz)zaaten 1,4 77 hp lik bir arkadaş arıyorduk starjetleri avutmaya...tam*da üstüne gelme...
) illa tahrik edeceksiniz beni ama Türker sen tongaya gelme kardeşim gezmene bak...yakında nesli tükenen varlıklar gibi benzinli forum arkadaşı selam vermeye bile bulamayacağız trafikte...çaylllaarrr...bizden...
![]()
aynen bahrı abı haklısın
kızmıyonus demı takılıyoz guzel oluyo zaten halısahada yenerız sızı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri