Teşekkürler.
Bu arada boşverin Siz bu dizelcileri
Benzinli gibisi yok.
Hem gereksiz yere 2 yıllık yakıt parasını peşin ver.
Hemde bakım masraflarının derdine düş...
Printable View
Bu iş halısaha maçına kadar gider söyliim. Ortalık ısınıyor. :)
Benzinspor - Dizel İdman Yurdu
katılan arkadaşlara teşekkürler bursadan daha sık ve daha kalabalık buluşmalar bekliyoruz
::) ikinci yarıda oyuna Çilem hanım girer maçı yine alırız sıkmayın canınızı...alır anahtarlarınızı ...söylemedi demeyin...90hp + 200 nm...
Kardeşim yerim sarıyı geçirmem kimseyi ne kafanıza takıyonuz:)Kolaymı öyle makas falan :D
Bahri abi maçı germeyelim "alırız anahtarınızı falan":)
Maç dedinizde akşam bizim bal yapmayan Sercan :) yine zor olanı yaptı atsa 2-1 olacak ama her zamanki gibi elleri ayaklarına dolandı :D olsun ne yapalım kısmet bu kadarmış:(
Yanlız akşam stadtaki en güzel olay glaskov taraftarı (Beşiktaş) :) diye bağırırken bizimkinlerin (ı love you Celtıc) tezahuratı görülmeye değerdi.
ha ha ha Uğurun dediği gibi...hattaa hö hö hö...bi deneyin isterseniz :))zaaten 1,4 77 hp lik bir arkadaş arıyorduk starjetleri avutmaya...tam*da üstüne gelme...:)) illa tahrik edeceksiniz beni ama Türker sen tongaya gelme kardeşim gezmene bak...yakında nesli tükenen varlıklar gibi benzinli forum arkadaşı selam vermeye bile bulamayacağız trafikte...çaylllaarrr...bizden...:)
aynen bahrı abı haklısın
kızmıyonus demı takılıyoz guzel oluyo zaten halısahada yenerız sızı :):)
bu pazara bir plan varmı acaba :) daha geçen hafta birlikteydik yuhh be diyebilirsiniz :)
Oooo ortalık kızışmış yine. Yanıyor. Dizel benzin havaya uçacak gibi.
Gülay hanım, Valla benzincilerden çıkış pisikokolojim hiç bir zaman iyi olmadı. Çünkü dayımlara ait benziliğimizde sorumlu müdürlük yapıyorum. (beleş benzin almıyorum opet den dolayı :) ) Ben benzinliğe girdiğimde benzinliklerdeki kural dışı yerleşim ve alınmayan güvenlik önlemleri yüzünden rahat olamıyorum zaten.
Maç konusunda sakat. kim yenerse yensin, kazanan vergi dairesi spor olacak o yüzden, kendimizi yormaya gerek yok.
Selim kardes bu hafta sonu için Yuhh diyorum. :) şaka.
Ama kartopu oynama buluşması yapabiliriz. Acayip kar geliyor diyorlar.