Alanda satanda hayrını gürsün Selim.
Allah dahada iyilerini nasip etsin
Buluşma işine gelince ben her zaman seni alırım :)
Printable View
Alanda satanda hayrını gürsün Selim.
Allah dahada iyilerini nasip etsin
Buluşma işine gelince ben her zaman seni alırım :)
hayrını görecek çünkü gözüm gibi bakmıştım ona :) çok temizdi neyse artık ilerde yine puntoyla devam edicem bu kesin yani. cengiz abi alma işine gelince çok teşekkürler sevinirim ama sana zahmet vermekte istemem her defasında :) hele bi buluşma yapılsında bakarız ozmaan :)
Ne zahmeti Selim :)
Bana ters kalsan Selçuk var Bahri abi var Ayhan var Uğur var ...... varda var :)
Alacak biri çıkar sen merak etme :)
tamamdır abi en yakın buluşmada görüşmek üzere diyelim ozaman.Hepinize teşekkür ederim
hayırlı olsun satmısın arabanı selımozan
Hayırlısı olsun Selim. Allah daha iyilerine sahip olmanı sağlasın.
Hayırlısı olsun Selim bu kadar kısa sürede satman bile başlıbaşına bir mesele 2 elde...öyle veya böyle arabalarımız 1/4 altın piyasada 3 aşağı 5 yukarı el değiştiriyor...önemli bir şey...neyse herzaman alırız ve adresine bırakırız...sıkıntı yok...
Hayırlı olsun. İnşallah yeni aracı en kısa sürede çekersin altına. Arabaya alıştıktan sonra arabasızlıkda zor oluyor. Birde arac GP ise daha zor oluyor. HEr direksiyonu çevirdiğinizde ner GP benim diyeceksiniz.
Hayırlı olsun, daha iyisi olur inşallah ( donanım bakımından daha iyi bi puntoyla tabikiii :) )
Valla iş yerinde çok farklı araçlara biniyorum. Hatta bezen şehir dışı yapmak zorunda kalıyorum. Bir gün hiç unutmuyorum. Bir gün belkide 3 defa Tofaş gidip geldim ve kendi yan sanayilerimize git gel yaptım. Yani nerde ise bütün gün dur kalk şeklinde araç üstünde idim. Açıkçası yoruldum araç kullanmaktan. Pedala basmak bile gelmiyordu içimden. Aksam iş yerine döndüm aractan inip kendi aracıma bindim. şimdi eve nasıl gidecem diye GP min içinde düşünürken. Arabam o kadar rahat o kadar güzel geldiki. 5 dk sonra dinlenmiş hissettim kendimi.