en iyisi hangisi dostum ou alalım![]()
benim araç bakım setim fotoğraftaki gibi, meguiars, auto gylm, atas, collinite, chemical guys vb.birçok marka var ve emin olun meguiarsa taş çıkartacak birçok ürün var. diğer markalara sırtınızı dönüp meguiars en iyidir diye düşünmeyin
![]()
en iyisi hangisi dostum ou alalım![]()
bu setin önünde saygıyla eğiliyorum![]()
arabasına bakan insan işte![]()
bu kadar cila etkili oluyormu acaba çünkü araç belli bir ciladan sonra doyuyor ve yemiyor benim gibi cila yapan yoktur herhalde denemedim ürün kalmadı ha burada amwayde ekliyim aracı görenler gördü parlaklığı bilen biliyor![]()
bunlar arabanın her yeri her detayı için ayrı ürünlerdir... bence hepsini bi arada kullanmamıştır birini almıştır denemiştir sonra o bitmeden başkasını almıştır kullanmıştır filan...
evet aynısı gibi ne ürünler bende var![]()
aptamilin içinde killer duruyor Doğan kardeşim, iyi yakalamışsınyıkama eldivenlerimle mf bezlerim yok fotoda. dediğiniz gibi lastik, jant, cam, boya filan derken çeşitli ürünler birikti. kullandığım şampuanlardan edindiğim izlenimler,
sonax şampuanı eldiven ile kullandım. 1 kovaya 1 kapak yetiyor, güzel temizliyor.
atas proteo foam lance aparatına koydum hatta dailymotion sitesinde foam lance diye aratın 3-4 video yükledim oraya. güzel temizliyor, cilalı olduğundan güzel parlaklık veriyor.
Stjärnagloss Körsbär Wash kullandım yine foam lance ile o da güzel temizlik sağladı.
Valet pro carnauba wash var elimde 4 lt henüz deneme fırsatım olmadı ama diğerlerinden pek farkı yoktur.
ph nötr olan şampuanlar bile mevcut ama hangisini kullanırsanız kullanın illaki ciladan az da olsa götürüyor. yıkama sonrası hızlı cilalar kullanılabilir. hem de alttaki cilanın ömrü uzar.
geçen gün jantları temizlerken böceğin birine meguiars all purpose cleaner sıktım köpük halinde 10 sn de göçtü bu dünyadan. o kadar etkili bir meretmiş![]()
o jant temizleyiciyi birde beton zemine sıkın acayip bir hal alıyor beyaz beyaz 10 dk boyunca köpürüyor asit zaten sıkarken ellere dikkat çok fena yakıyor![]()
öğlen şaşmaza meguiars bayiine gittim.nxt 2.0 istedim ellerinde kalmamış,sabahdan kavaklıdere otoyu aramıştım oradan aldım 69 liraya.orada ki ismai ustaydı sanırım nasıl kullanacağımı anlattı.daha sonra lukoil e uğradım,önce bi yıkadım sonra köpük sıktım(köpüğü hoşuma gitmedi bir dahakine kendi şampuanımla yıkıycam ayrıca tam köpükleyemedim çabuk bitiyo dediğin gibiama su gayet yeterli hatta fazlasıyla)sonra tekrar su tuttum ve sildim sonrasında süpürgeyle içini temizledim toplam 4lira attım makinalara.oradan da eryaman kapalı pazar yerinde cilayı attım sonuç nefisss.foto çekemedim maalesef ama gayet tatmin edici sonuç verdi cila...
Arkadaşlar ;
Bende arabasını kendi yıkayanlar için atas proteo + foam lance aparatını tavsiye ederim.
Dailymotion - foam lance motor yıkama accent - Oto-Moto Kanalı
köpüğü yapan aparatın adı foam lance, basınçlı makineye bağlı olarak çalışıyor. aynı video sitesinde diğer videolarımı aratın, 5-6 video yüklemişimdir![]()
köksal abi bu foam lance aparatı normal şampuanımı bu hale getiriyo? mesela sonax konsantre şampuan var bende onu koysam noluyo? son olarak bi araba için ne kadar şampuan gidiyo?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
videonun birinde sonax şampuan kullanıldığı yazıyor,demek ki oluyormuş.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri