aptamilin içinde killer duruyor Doğan kardeşim, iyi yakalamışsın yıkama eldivenlerimle mf bezlerim yok fotoda. dediğiniz gibi lastik, jant, cam, boya filan derken çeşitli ürünler birikti. kullandığım şampuanlardan edindiğim izlenimler,

sonax şampuanı eldiven ile kullandım. 1 kovaya 1 kapak yetiyor, güzel temizliyor.
atas proteo foam lance aparatına koydum hatta dailymotion sitesinde foam lance diye aratın 3-4 video yükledim oraya. güzel temizliyor, cilalı olduğundan güzel parlaklık veriyor.
Stjärnagloss Körsbär Wash kullandım yine foam lance ile o da güzel temizlik sağladı.
Valet pro carnauba wash var elimde 4 lt henüz deneme fırsatım olmadı ama diğerlerinden pek farkı yoktur.

ph nötr olan şampuanlar bile mevcut ama hangisini kullanırsanız kullanın illaki ciladan az da olsa götürüyor. yıkama sonrası hızlı cilalar kullanılabilir. hem de alttaki cilanın ömrü uzar.

geçen gün jantları temizlerken böceğin birine meguiars all purpose cleaner sıktım köpük halinde 10 sn de göçtü bu dünyadan. o kadar etkili bir meretmiş