Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
98 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Fırçasız yıkama olayı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    yaşar k.
    GP61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 53

Alıntı serdar77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emek 8.cad shell de moto magic var fırçasız süngersiz 12 ytl,gayet de güzel yıkıyolar tavsiye ederim.
    bende orda yıkatıyorum bazen de oranın karşısındaki yıkamacıda yıkattığım da oluyor.Karşısındakinin fiyatı 15ytl ismi de oto hamamdı heralde.

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Ben birkaç aydır kullanıyorum yıkama makinesini. Süper faydalı bir aletmiş valla. Koçtaş'tan 140 YTL.ye 12 ay taksitle almıştım, Black&Decker'in cihazı. Çamuru böyle astar gibi alıyor, çok iyi. Tabi yıkamacılardaki gibi profesyonel türden değil. Sanırım tüm yıkama boyunca 60 litre su harcıyormuş. 2-3 kova civarı yapar bu da.

Yalnız ben arabayı yıkarken gelen geçenlere iyi seyirlik çıkıyor, o da ayrı konu

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Alıntı civcivx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben birkaç aydır kullanıyorum yıkama makinesini. Süper faydalı bir aletmiş valla. Koçtaş'tan 140 YTL.ye 12 ay taksitle almıştım, Black&Decker'in cihazı. Çamuru böyle astar gibi alıyor, çok iyi. Tabi yıkamacılardaki gibi profesyonel türden değil. Sanırım tüm yıkama boyunca 60 litre su harcıyormuş. 2-3 kova civarı yapar bu da.

Yalnız ben arabayı yıkarken gelen geçenlere iyi seyirlik çıkıyor, o da ayrı konu
    aynı aletten ben de aldım. yağmur sonrası çamurları zor çıkarıyor. artı deterjan gözü çok çabuk boşalıyor. yine de süngerle aracın üzerinden geçmek gerekiyor. ama yine de hortumdan iyi.

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı aletten ben de aldım. yağmur sonrası çamurları zor çıkarıyor. artı deterjan gözü çok çabuk boşalıyor. yine de süngerle aracın üzerinden geçmek gerekiyor. ama yine de hortumdan iyi.
    Abi boya koruma cila vs varmı???
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi boya koruma cila vs varmı???
    var hepsi var da yağmur sonrası çamur yapışıyo iyice arabanın üzerine. araba da siyah olunca çok kötü görünüyor. o yüzden cemin dediği gibi deterjanlama işlemini süngerle yapmak gerekiyor.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Fatih ben deterjan gözünü kullanmıyorum. Önce arabadaki çamur vs.yi makina ile temizliyorum, sonra Turtle'ın Ice şampuanını 1 kova suda köpürtüp mikro fiber eldiven ile yıkıyorum. En son yine makina ile duruluyorum tabi.

Bu arada makina gerçekten az su harcıyor, şöyle ki; daha önceden şu bahçe sulama tabancaları ile yıkama yapardım ve kovayı doldurup köpürtme işlemi çok daha kısa sürerdi. Şimdi o kadar basınçlı su ile köpürtüyorum ama kova yavaş yavaş doluyor. Yalnız tabancanın ucunu suyun içine daldırmazsam ortalık Halikarnas diskonun köpük şovuna dönüyor

Emin Şen
    FoR_ReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 63

Valla evin önü uygun olsa dakika düşünmem alırım bende ama malesef apartman kültürü
    Konu Linos tarafından (31/05/2008 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Font düzeltildi!

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

sonaxın güzel olduğunu idda edenlermi var yoksa aramızda ?

umut türkavcı
    umut trhunter trhunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonaxın güzel olduğunu idda edenlermi var yoksa aramızda ?
    bence gayet güzel orhan açıkçası bir kere tunusta bi yerde yıkatmıştım hiç memnun kalmamıştım ama marka bi yer değildi sadece süngerle yıkıyorlardı. Aracım siyah ve sonax'ta yıkattıktan sonra herkesin arabamın parlaklığından bahsetmesi hoşuma gidiyor.. bi de tanıdık olmak önemli gidegele bi muhabbet kurduk ve daha bi özenli yıkıyorlar.

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

valla ben anıttepedeyim senelerdir burda happy car ve tabanway var. mesele tanıdıkta değil arabayı yıkattıktan sonra ne bıraktığında bitiyor sarı kırmızı yeşil kimide metal

umut türkavcı
    umut trhunter trhunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben anıttepedeyim senelerdir burda happy car ve tabanway var. mesele tanıdıkta değil arabayı yıkattıktan sonra ne bıraktığında bitiyor sarı kırmızı yeşil kimide metal
    çok haklısın ama ben bahşişi sonra değil önce veriyorum ki işi düzgün yapsın sonradan verdiğimde adam belki de içinden "keşke daha güzel yıkasaydım" diyordur

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

hehe valla oda gene ne kadar bahşiş verdiğine bakar anıttepedekiler 2-3 lira verirsen çamurlu çamurlu geri iade ederler arabayı

Erkan .
    EPKAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 ** ***
    Edilen teşekkür: 32

arabamı hep kendim yıkarım en son yıkattığım yerde fırçasız süngersiz yıkandı sadece dış yıkama 5 ytl.
    ama bu basınçlı yıkama işi aklıma hiç yatmıyor çünkü hafif alaşımlı jantların üstündeki alüminyum kaplama dökülüyor altından gerçek rengi çıkıyor. sizlerin de başına geldi mi hiç böyle birşey (ev tipi basınçlı yıkamadan bahsetmiyorum sanayi tipinden bahsediyorum çünkü o daha güçlü çok çok çok daha güçlü)
    Konu EPKAH tarafından (31/05/2008 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Emek 8 deki de fırçasız olaydan mı yıkıyor? Makine ile püskürtme mi uyguluyor?

yaşar k.
    GP61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 53

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emek 8 deki de fırçasız olaydan mı yıkıyor? Makine ile püskürtme mi uyguluyor?
    her ikiside fırçasız yıkıyor.

Kaan Zaim
    zaimkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

Selam arkadaşlar;

Ben de arabayı ilk aldığım zamanlarda, fırçasız yıkama yaptırıyordum. Fakat sonradan fark ettim ki, sıktıkları o sıvı her neyse, aracın cilasını da bi kaç yıkamadan sonra alıyo. kaportaya elinizi sürdüğünüzde sanki hiç cila yokmuş gibi bir his veriyo. bende turtle wax ın cilalı araç şampuanını aldım. yıkamacıya götütünce veriyorum bununla yıkayın diyorum, süngerle yıkattırıyorum. SDizede tavsiye ederim.

uMuT ..
    o(¤_¤)o jagar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06 ** ****
    Edilen teşekkür: 362

arkadaşlar bende başka bişey sorıyım bari, burda yeni bişey çıkmış şimdi adamları arıyosunuz garajınıza geliyolar motorla garajda susuz microfiber bezlerle temizliyolarmış aracınızı 15 ytl ye daha önce yaptıran varmıdır bunu bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim ...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı jagar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende başka bişey sorıyım bari, burda yeni bişey çıkmış şimdi adamları arıyosunuz garajınıza geliyolar motorla garajda susuz microfiber bezlerle temizliyolarmış aracınızı 15 ytl ye daha önce yaptıran varmıdır bunu bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim ...
    Umut ben de gördüm Çayyolunda.Scooter ile gelip iç-dış 15YTL ye temizliyorlar susuz.Tv da da görmüştüm o ürünü.Ancak ben özel bezle de olsa aracın çizilebileceğini düşünüyorum.Hiç su kullanmadan özel sıvı püskürtülüp kirli yüzey özel bezle siliniyor...?

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umut ben de gördüm Çayyolunda.Scooter ile gelip iç-dış 15YTL ye temizliyorlar susuz.Tv da da görmüştüm o ürünü.Ancak ben özel bezle de olsa aracın çizilebileceğini düşünüyorum.Hiç su kullanmadan özel sıvı püskürtülüp kirli yüzey özel bezle siliniyor...?
    bende şahit oldum bilkentte. ben o sıvının ulaşamıyacağı veya bezin çoğu yere ulaşamıyacağını ve bırakacağını düşünüyorum karanlıkta araba yıkatmak gibi olur heralde.

23. Bu mesajı için 2 kişi KaMiKaZe'ye teşekkür etti:

Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Burada konuşulmuştu daha önceden

https://forum.grandepuntotr.com/arac...temizleme.html

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon