Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
EGR temizliği yaptır duman kesilmezse yazılımdaki oranları 2-3 hp düşülmesini iste duman falan kalmaz. Benimkinde cok atıyordu dip gaz yaptığımda orjinali yükkledik yine az cok atıyordu sonra biraz düşürülmüş yazılım attık araç şu an 90 bg civarında. Ardından araç 80000 Km serviste EGR temzilendi birde carbon cleanır yapıldı şimdi ne kadar dip gaz yapsamda keisnlikle duman yok. Yakıt olarak cruskontrol ile oralam 85-90 km hızla 340 km yolda 4.1 buldum.16 kuruş falan yaktı.
Hava muhaleen dolayı aracı deneyemiyorum şuanda, havalar biraz toparlasın kısmetse cc ye niyetim var zaten, aracım 70binde arkadaşlar da cc yaptır diyor, bakalım. Yazılımı yapan tanıdık sevdiğim bir kardeşim, onu aradım durumu anlattım,azda olsa yapabileceğini istersem yazılımdan kısabileceğini söyledi ama enjektör temizleyici attığım için biraz kullanıp karar vereceğimi söyledim bakalım şimdilik denemedeyim ama alt devirlerdeki çekiş süper, samimi söylüyorum dizelin stock çekişi güzel ama o 2500 devirlerdeki piklemeleri sevmiyorum fire motor kullanmaya razıydım o kadar yani ama şimdi lineere yakın devirlenmesi çok hoşuma gitti, lineaya devam yani