Şampuan olarak yillardir meguiars nxt kullaniyorum. Eldiven olarak meguiars yikama eldiveni ve silme icin meguiars mikrofiber bez![]()
Motor bozulmaz lavorda ama tetigi dikkatli kullan abi. Kapattiktan sonra icindeki basinci almak icin bir iki kere bas tetige.
FoamLance bomba gibi bir sey. Aslinda bir kisim tanidigim ilac pompalarini modifiye ediyor ve boyle perde gibi kopuk attiriyorlar alete. Alabilirim boylece istedigim yerde kendi sampuanimi kullanabilirim.
Sampuan olarak sana Sonax Turuncu oneririm. Hele ki cila atarsan ondan baskasini kullanma cunku ph notr ve cilaya zarar vermez. Eldiven de kullan ki cizme guzelim arabayi aman![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Şampuan olarak yillardir meguiars nxt kullaniyorum. Eldiven olarak meguiars yikama eldiveni ve silme icin meguiars mikrofiber bez![]()
Konu SteinGP tarafından (04/07/2014 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Ayda bir mutlaka Mg gold class carnauba plus wax atıyorum zatenNedense sonax ürünleri bana hep itici gelmiştir. Olur da yarın bir gün şimdiki işimi yapmaktan vazgeçersem, kesinlikle hedefimde bir Meguiars uygulama merkezi açmak var
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Geçmiş olsun.. Antalya'daki Otogar aşağısındaki Antoil'deki yıkama makinasının basıncı diğerlerinden biraz daha fazla. Ben de orda bir el parçalama olayı yaşamıştım, yarası kapandı ama elimde izi kaldı malesef. Bu arada maguiars'ın şu şampuanını 1 defa kullandım gerçekten çok başarılı, araba temizliğinin üstadı Maguiars sanırım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri