Merhabalar, öncelikle gercekten cok iyi temizlik yapılmıs hayırlı olsun.. Bu kampanyadan faydalanmak için arayıp randevu almak gerekiyor mu? bende benim arabayı bi temizleteyim diyorum cidden cok kapsamlı ve uygun fiyatlı bir calısma olmus
donanımlara hakim olmak için gayet bilgili olmak gerekiyor bu konuda o bilgilerde bende bulunmadığından dolayı koraspirin sanırım ilerleyen zamanlarda işimi görecektir : )
Merhabalar, öncelikle gercekten cok iyi temizlik yapılmıs hayırlı olsun.. Bu kampanyadan faydalanmak için arayıp randevu almak gerekiyor mu? bende benim arabayı bi temizleteyim diyorum cidden cok kapsamlı ve uygun fiyatlı bir calısma olmus
2006 FIAT Grande Punto 3K Egzotik Kırmızıwww.donanimhaber.com Haber Editörüwww.twitter.com/kaanarli
Tsk ederim arkadasım ewet gerek tlf aracılıgı ile gerek bizzat giderek randewu alabıliyorsun aracim gercekten kendine geldi diyebilirim aldigim hizmet karsinda odedgim miktar banada uy.un geldi sonucta serwis we bi sıkıntı oldugunda muhaattap olabilcegin birileri war dewamli aynı serwise gidiyorum teoman bey we ergin bey cok ilgililer bu konuda elbetteki tawsiye ederim yaz aylarındayız iyi oluyor yakısikli punto ile gezmek : )))
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri