Merhabalar.
Bugün Forumdan ilk defa yüz yüze görüşme şansı bulduğum Seronet ( Serhat abi) nin yanında aldım soluğu öğle vakitlerinde.Tabi yolu kaybedince biraz rötarlı gitmek zorunda kaldık
Aracımın temizliğini yaptık kendisiyle. Sağosun Kendi aracı gibi ilgilendi ayrıca bana MALZEME SPONSORU odu ayrıca teşekkür etmek istiyorum bunun için
Detailing dedik ama önemli resimler Serhat abide kaldı
Varır varmaz hemen aracımzı bi yıkadık. çektik kenara:
Sonrasında kaputta pütürlü pütürlü zımbırtılar varda elimizi sürttüğümüzde belli olan kil mi yaptık ne yaptık unuttum ama hamur gibi bişeyle onlarıda tamamen temizledikoyun hamuru sandım kendisini Cahillik kötü şey
hamurla ilaçla derken bu pütürtüleri yok ettik. Bu işlem bittikten sonra paspaslar Tavan vs. Sıkı bir temizlik yaptık o arada. Ama o resimler Serhat abide mevut ben çekemedim.
Beni o kadarrrr Çalıştırdıki şuan sol elimle yazıyorum
Bu sırada araba yine bayaa bi kirlenmişti. Tekrar süpürge iç dış yıkamaya girdik
Daha sonrasında koltuk temizliği tavanın arka kısımı falan kalmıştı onları tamamladık. marşpiyeller , göğüs torpido arabanın içinde temizlik yine bunların resimleri serhat abide hepsi
Cilalandık parladık biraz
Hava kararınca resim çek dedi serhat abi ama Pek beceremedim![]()
Çoookkk uğraştık çokÖyle böyle yorulmadım sağ kol tutmuyor. Ama yaptığımız işe bakınca yorgunluk falan kalmıyor gerçekten mükemmel oldu
Aracı aldım alalı dış yıkama dışında pek bi temizlik görmemişti.
Yer imleri