Süper olmuş yeni far takılmış gibi....
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Merhabalar, cumartesi gunu aracimi Bursa'da bir Fiat Servisine rot ayari icin goturdum. Rot ayar islemi yapilirken farlarin soluk cizilmis haline bir cozum bulurlami dedim ve servise far temizleme islemini sordum. Klasik yanit geldi 2 far icin 160tl ciziklere bisey yapamayiz fari acip icini temizleyicez dediler. Rot islemini yaptirip ciktim. Donuste yeni acilmis 3M car care dikkatimi cekti ve durup far temizleme yapiyormusunuz diye sordum.
Cevap evet oldu ve sonuc:
bu farin temizlenmeden onceki hali ve
bunlarda temizlendikten sonraki hali. Ucret olarak iki far 50TL tuttu. Guler yuz, hos sohbet, bir bardak cayda ekstralar. Calisan arkadaslar tofasta, 3m car care gibi yerlerde calismis, Pasta cila icinde bana kaputta ufak bir yere demo yaptilar, aracin orjinal rengini gordum ☺ daha oncede bir kac yere bu islemi yaptirmistim bu kadar net bir sonuc gormemistim. 2008 model aracimda halen cok guzel bir renk varmis dedim. havalar duzeldiginde ilk is gidip aracimi komple bakima birakicagim. ilgilen, gitmek isteyen olursa bursa icin; kent meydanindan yeni yalova yoluna girdiginizde ilk kavsaktan U yapin sagdaki dukkanlarin hizasinda.
Herkese iyi forumlar.
Süper olmuş yeni far takılmış gibi....
mükemmel sonuç, 50tl bedava. 3M in amatör kiti var, ondan aldım 70tl
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yapanın eline sağlık,güle güle kullanın.
Çok iyi olmuş gerçekten, güle güle kullanın. Ilk resim zımpara yapılmış hali gibi duruyor.
seronet.blogspot.com
Ilk resim aslinda disaridaki hava durumundan kaynaklaniyor. Yagmurlu hava hafif camur var farlarda.
Sent my iPhone using
arkadaşlar bende dün yaptırdım ama benimki komple oldu babama arabayı vermiştim kullansın diye o da bizim evin inşatında kullanmış arabayı ne varsa koymuş içine araba artık kokuyordu detaylı bi içtemizlik yaptırdım koltukları yıkattım taban tavan direkler göğüs motor zivtler vardı onları çıkartmışlar farlarda eskisinden daha parlak ekstrada pasta cila bide boya koruma yaptılar komple her şey dahil paket 250 tl oldu arabadan hiç umudum kalmamıştı o inşaattaki halinden sonra ama şimdi dışarıya çıkıp o parlaklığa o güzelliğe saatlerce bakmak istiyorum
Supermis keske istanbulda boyle saglam bi yer bulabilsem 50 tl cidden bedava.
FALCON SLOT
Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş gerçekten. 50 tl de iyi bir fiyat. Kazasız belasız sürüşler
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
maşallah arabanın yüzü gülmüş resmen
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
Farlar yeniden doğmuş resmen,yapanın eline koluna sağlık
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
çok güzel olmuş
Benimde yaptırmam gerekıyor farlara aynısından, çok iyi olmuş
Mühendis bakışıyla punto....
on numara olmuş cadde tuning var burda eski aracıma yaptırmıştım cila gibi bişey sürüp üstübiyle silmişti satılıyo piyasada ama ne zaman vakit bulup yapıcaksın hasbel kader silecek değiştirmeye gidince hadi gelmişken çıksın aradan demiştim
sıfır gibi olmuş gerçekten ellerine sağlık yapan arkadaşların. Güzel ülkemde halen daha böyle ustaların olması insanı sevindiriyor..
Yorumlarınız için herkese teşekkür ederim, bursa için gerçekten emeğine sagı duyulacak bir yer herkese tavsiye ederim.
Bir de msjı editleyen forum yöneticimizede teşekkür ediyorum. Kıyaslama açısından çok güzel olmuş.
Akü solda bu arada
Puntoların farları bu kadar sararıyor muydu? Şaşırdım baya...
Bu arada çok güzel olmuş güle güle kullanın.
acaba diyorum bu farlara şeffaf koruyucu film çektirsek ısıya dayanıklı taşa güneşe vs. karşı koruma sağlarmıyız? benim akrabam astrasına ön motor kaputuna YARIYA KADAR koruyucu film çektirdi. uzaktan hiç belli olmuyor. 150 tl. ödemiş. 2 far herhalde daha ucuza çıkar..
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Altan abicim reklam olmassa yaptırdığın yerin tam adresini alabilirmiyim ?
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri