Herkese merhaba arkadaşlar.. benim punto'da kapı kısmındaki döşemede kardeşimden kalma sigara deliği var malesef.. bu döşemeleri sıfırlamak istiyorum nerden bulabilirim acaba?
Herkese merhaba arkadaşlar.. benim punto'da kapı kısmındaki döşemede kardeşimden kalma sigara deliği var malesef.. bu döşemeleri sıfırlamak istiyorum nerden bulabilirim acaba?
Aynı sorun bendede var takipteyim
Döşemeci yakın ya da aynı rengini bulup yeniden kaplatabilir bence. Ya da sigara yanığını outoking gibi firmalar tamir edebiliyor. Yani %100 olmasa da şimdikinden iyi olur sanirim.
teşekkürler.. sigara delikleri hiç hoş durmuyor yeniletmek istiyorum açıkçası ve aklımda aracın rengi olan kırmızıyla uyumlu olması için o kısma kırmızı döşeme yaptırmak istiyorum.. İnternet üzerinden bulabilirmiyim ve fiyatı ne civardadır acaba?
100 tl civarına falan dört kapınınkini de bir döşemecide yeniletebilirsiniz. Deri olarak kaplatabilirsiniz. Hatta 100 bile tutmayabilir. Oto döşemesi yapan yerler ile görüşün bir. Dört kapı döşemesini de söküp kaplayarak yapıyorlar.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
bende 3 kapı punto vararka kısım ne alemde tam bilmiyorum aslında ama ona da bi bakayım
![]()
Bende konuyu takipteyim
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Eski nick: repla
En güzeli kaplama.Hatta arabanın rengiyle uyumlu olursa tadından yenmez
yok mu yaptıran veya fiyat alan 3k için bende takipteyim keşke sigara yanığı olsada kendi renginde olsa leş gibi yav bizimki![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri