Seçimler yüzünden isim vermiyim bi parti bayrağını ön kaputa koli bandıyla yapıştırmışlar koli bandını çıkarttım ama yapışkan kısmı kaputta kaldı taziklinsu ile geçiremiyorum ne yapmalıyım
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Seçimler yüzünden isim vermiyim bi parti bayrağını ön kaputa koli bandıyla yapıştırmışlar koli bandını çıkarttım ama yapışkan kısmı kaputta kaldı taziklinsu ile geçiremiyorum ne yapmalıyım
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
İnsanlar konuşa konuşa
Ön kaputun boyası orjinalse tiner çıkartır.Orjinal boya değilse tiner boyayı kaldırır.Benzin de kullanabilirsiniz yapışkanı çıkartmak için
Pasta da cikartir. Uslupuye cok az tiner surerekte cikartabilirsin.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Az bi kolonya tamamdir hangi parti merak ettim ozelden yazarmisin
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
İzopropil alkol işini görecektir geçmiş olsun
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
Eski nick: repla
kardeşim senin ağzın ne dere yaaa koli bandıyla arabaya yapıştırma falan, ben dellendim şu angeçmiş olsun valla çıldırma sebebi senin bu söylediğin
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Arkadaşlar artık öyle bir hale geldikki , Akp provakasyon için kendi seçim arabalarıyla kendi pankartlarını yırtıyor haberlerde kanıtlandı. Yani hangi parti olursa olsun , düşünmeyin ki o parti yaptı bunu. Kimin yaptıgı hep mechul kalacaktır...
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Gazyağı da çıkarır diye düşünüyorum, boyaya da zarar vermiyor sanırım ama emin olmadan uygulamayın.
Aseton çıkartır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri