Selam arkadaşlar,
bu hafta sonu havanın da güzel olmasını fırsat bilip aracımı yıkadım. Biraz gülelim diye de eğlencelik bir video hazırladım
Yıkama 1,5 saat kadar sürdü ama çok hareket olmadığı için iç temizlik kısmını kestim. Videoda gördüğünüz kısım toplam 1268 adet fotoğraftan oluşuyor ve yaklaşık 45 dakikaya tekabül ediyor. Fotoğraflar 720p olduğu için HD olarak izlemenizi tavsiye ederim.
Güzel Yıkamışsın Evren Abi araban parlıyo maşallah![]()
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Videoda pek belli olmuyor, araç yıkamadan evvel temizmiş gibi duruyor ama kirliydi![]()
Elinize sağlık, ne güzel müsait yeriniz var kendiniz zevkle yıkayabiliyorsunuz, keşke benimde böyle bir imkanım olsa.
izmirdeyken en çok yapmak istediğim şeydi arabamı kendim yıkamak bi türlü nasip olmadı hala ne izmirde ne bursada![]()
Yolunuz düşerse gelin, beklerim. Yıkarız birlikte![]()
Apartmana tıkıldık kaldık arkadaş, Bursada baba evi başkaydı yıkardık arabamızı ne güzel...
Maşallah araç da olmuş mis gibi..
Teşekkürler arkadaslar![]()
Maşallah ellerinize sağlık.Meguiars yıkama eldiveni,bezler yer ve manzara da on numara valla kıskandım...![]()
Eelinize.saglık mis olmuş.![]()
Brawo..Güzel çalışma olmuş..
Ellerine sağlık valla süper olmuş![]()
Ellerine Saglik maşallah
Maşallah kazasız belasız.ne güzel musayit yer olup da zevkle araba yıkamak.bizede kısmet olur inşallah![]()
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Teşekkürler arkadaşlar, inşallah size de kısmet olur. Daha önce şehir içinde yaşarken araba yıkamak eziyet oluyordu, burada rahat tabii ki. Sürekli araba yıkayasım geliyor, boyayı aşındıracağım bu gidişle.
Aslında bu videoyu nasıl hazırladığımı soracağınızı düşünmüştüm ama manzara daha çok dikkat çekmişKendim sorup kendim cevaplayayım;
Kamerayı 2 saniyede 1 fotoğraf çekecek şekilde ayarladım ve toplam 1268 tane fotoğraf çektim. Sonra fotoğrafları 16:9 oranlı olacak şekilde kesip küçülttüm (720p'ye indirdim) ve video editörüyle saniyede 24 kare gösterecek şekilde ayarladım. Ortaya bu çıktı. Baştan sona fotoğraf değil de video çekseydim buna benzer bir şey çıkardı ama dev gibi bir video dosyası olurdu elimde ve bu süreye kısaltabilmek için aşırı hızlandırmam gerekirdi. İzlerken hiçbir şey anlamazdınızDosya boyutu da cabası olurdu. Bu video 50 MB civarında bir dosya. Fonda çalan şarkı da Rose Royce'un Car Wash şarkısı.
Bilen vardır mutlaka, bu tekniğe timelapse deniyor. 3 günde açan bir çiçeğin hareketini 1 dakikada izleriz ya belgesellerde, aynı teknik.
Konu Evren_c tarafından (30/04/2013 Saat 10:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri