Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
83 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Meguairs NXT

Emre Emre
    Human Rogue (WoW) bvulgari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 186

Kameraya çekip yayınlayınca ibreti alem için ne olabilr ki.. İbretlik ne var bunda anlayamadım. Arkadaş zaten NXT yi uygulamış 5 kere arabasını düzgün bir şekilde pril ile falan degil tabi yıkattıktan sonra tekrar burda paylasabilir araba aynen eskisi gibi oldu yada parlaklıgını, güzelligini koruyor şeklinde.. Yalnız anlayamadıgım halen wax ve cila yı aynı şeymiş gibi kullanıyorsunuz sanırım..Yanlısım varsa lütfen düzeltin.. Çünkü en kral wax 4 bilemedin 5 yıkama demişsiniz arkasındanda ibreti alem için izmirden bir araca cila yapmayı teklif etmişsiniz..
    En kral wax sonrasındaki yıkamalarıda düzgün Meguiar's wash&wax tarzı ürünlerle yıkar ve sanayinin sıkışıklılıgın hava kirliliginin olmayacagı bir ortamda aracı muhafaza ederse ve söyledigi gibi UQD kullanırsa bir seneye kadar ömrü olabilir. Bu durumda taktir edersiniz ki bir kez kameraya çekmek ile dogrulanabilecek yada yalanlanabilecek bir durum değil. Saygılar.
    This is not personel, just business..

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı bvulgari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kameraya çekip yayınlayınca ibreti alem için ne olabilr ki.. İbretlik ne var bunda anlayamadım. Arkadaş zaten NXT yi uygulamış 5 kere arabasını düzgün bir şekilde pril ile falan degil tabi yıkattıktan sonra tekrar burda paylasabilir araba aynen eskisi gibi oldu yada parlaklıgını, güzelligini koruyor şeklinde.. Yalnız anlayamadıgım halen wax ve cila yı aynı şeymiş gibi kullanıyorsunuz sanırım..Yanlısım varsa lütfen düzeltin.. Çünkü en kral wax 4 bilemedin 5 yıkama demişsiniz arkasındanda ibreti alem için izmirden bir araca cila yapmayı teklif etmişsiniz..
    En kral wax sonrasındaki yıkamalarıda düzgün Meguiar's wash&wax tarzı ürünlerle yıkar ve sanayinin sıkışıklılıgın hava kirliliginin olmayacagı bir ortamda aracı muhafaza ederse ve söyledigi gibi UQD kullanırsa bir seneye kadar ömrü olabilir. Bu durumda taktir edersiniz ki bir kez kameraya çekmek ile dogrulanabilecek yada yalanlanabilecek bir durum değil. Saygılar.
    Saygılar bizden Emre bey. Siz hala cila wax vs. terimlerinin arasına sıkıştınız ama. Eski aracım 3 yaşındayken girdiğim benzincilerde bana abi sıfır almışsın bi bahşiş atarsın diyen pompacılar vardı. Şimdiki aracımda ona keza. Sürekli onu kullan, yanında bunuda kullan, onun etkisini arttırmak için bunu kullan vs. muhabbetleri dönüyor ortada. Koç müzesinde 40 yaşında anadollar var belki bilirsiniz ilk günkü gibi parlıyor. Arabamızı koyacak öyle izole ortamlar bulamıyoruz maalesef. Teklifim bakiidir. Kabul edecek arkadaş arıyorum. Size ve bildiklerinize saygım sonsuz..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emre Emre
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saygılar bizden Emre bey. Siz hala cila wax vs. terimlerinin arasına sıkıştınız ama. Eski aracım 3 yaşındayken girdiğim benzincilerde bana abi sıfır almışsın bi bahşiş atarsın diyen pompacılar vardı. Şimdiki aracımda ona keza. Sürekli onu kullan, yanında bunuda kullan, onun etkisini arttırmak için bunu kullan vs. muhabbetleri dönüyor ortada. Koç müzesinde 40 yaşında anadollar var belki bilirsiniz ilk günkü gibi parlıyor. Arabamızı koyacak öyle izole ortamlar bulamıyoruz maalesef. Teklifim bakiidir. Kabul edecek arkadaş arıyorum. Size ve bildiklerinize saygım sonsuz..
    Benimde herkesin bilgisine saygım sonsuz Can bey.. Yalnız mesela birine bir yol tarif edecekseniz ve o insan o tarif edeceğiniz yolu hiç bilmiyorsa en başından adım adım kelime kelime vurgulayarak anlatmak gerekir ki yanılgı olasılıgını en aza indirmek için.. Yani tarif edeceğiniz bölgeyi daha önce gören ve bilen biri ile oraya ilk kez gelecek kişiye farklı detaylar verilerek tarif edilir. Bende burda kelimeleri vurguluyorum ki arkadaşımız karıştırmasın diye. Yani ben burda kelimelerin arasında yani wax ve polish arasında sıkıştıgımdan degil sadece arkadaşı eğer birşey kullanacak yada alacaksa bunu bilerek yapmasını sağlamak için. Ben her konuyada bilip bilmeden yorum yapmam. Zaten moderatorsünüz sanırım rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Bu konu nacizane üzerinde kafa yordugum ve az biraz en azından Meguiar's ürünlerini sıklıkla tercih ettiğim için özellikle bu markada nacizane fikir sahibiyim. Buda araçların yakıtlarını fabrika verileri gibi vermeye benziyor birazda tabi ki.. Normal büyük şehir şartlarında tabi ki verilen süreler tutmayacaktır.
    Lütfen söylediklerimi yanlış anlamayınız benimde bilgiye saygım herzaman vardır.
    Konu bvulgari tarafından (04/05/2013 Saat 04:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: İsim düzeltme.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

İsmimin Can olması dışında bir sorun yok Daha fazla tartışmanın bir manasıda yok. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var belliki. İyi geceler
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Standart Ynt: Meguairs NXT

Can haftaya olur mu

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

İsmimin Can olması dışında bir sorun yok Daha fazla tartışmanın bir manasıda yok. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var belliki. İyi geceler
    aga watsap'tan yaz bana müsait olunca gelem
    biz gp'yi çok sevdik

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Alıntı cihankardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aga watsap'tan yaz bana müsait olunca gelem
    önce ben yazdım

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Erduru
    RedLine effect1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 396

Arkadaşlar şu konuya yazmayayım diyordum ama dayanamayacağım. NXT 6 ayda bir mi uygulanır? Wax 6 ayda bir uygulanır mı? En kral wax ın ömrü 4 bilemediniz 5 yıkamadır. Sırf ibreti alem için İzmirde bir arkadaşımızın arabasına cila yapacağım, tüm uygulamayı kameraya çekeceğiz ve burada yayınlayacağız. Var mıdır acaba gönüllü? Para filan istemiyorum, boyasına en ufak zarar gelen arkadaşa ARABAMI HEDİYE EDECEĞİM. Dediğim ve bildiğim gibi uygulayacağım, sonuçları burada paylaşacağız. İzmirden bir gönüllü arıyorum..
    Ben öyle yapıyorum Can, 5-6 yıkamada bir ya da boş vaktim ve yerim olursa bir kat nxt mi geçerim Kapalı garaj vs. yoksa ömrü en fazla 1-2 ay ya da dediğin gibi 4-5 yıkamadır...

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

.... Asl
    10ursbf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 51

Bu arada şunuda ekleyeyim. Yarın çalışmıyorum ama iş yerimi açabilirim bu iş için. Gelecek arkadaş varsa bir paket Muratti Rosso ve 2.5 litre Cola alıp gelsin. Malzeme benden. Gelmek isteyen PM atabilir.
    Hocam sigara sağlığa zararlı bunu da belirtmeden geçmeyelim

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Beyler sabah 9 a kadar Crysis 3 oynamıştım bitireyim diye, alfa sef i öldüremeyince yattım uyudum yeni uyandım Haftaya cumartesi de olur ama iş müsaitliğine bakmam lazım. 2 araçta gelseniz farketmez heleki Cihan'ın makine işini çözebilirsek bu hafta içi çok rahat yetiştiririz. Unutabilme ihtimalime karşı önümüzdeki Cuma bana bir PM atarsanız Cumartesi halledelim sözüm söz
    Konu SteinGP tarafından (04/05/2013 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.
    Muhammad Ali Clay

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

OSMAN .
    ulusoy032 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 7

bu konuda baya bi tecrübeli arkadaşlar var kısa bi sorum olucak sizlere.FK 1000 P'nin özellikle beyaz renkli araçlar da çok iyi olduğunu öğrendim.dün 60 gr lık fk siparişi verdim.10 gün önce aracıma NXT uygulamıştım şimdi bu NXT'in FK 1000 P uygulanırmı? son bir sorum fk dan sonra meg QD kullanmamın sakıncası olurmu acaba

fatih fatih
    fevrina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 4

Ben şimdi ıddaa edilen olayı anlamadım biri cila biri wax farklı seyler neyi ispatlıcaksınız anlamadım valla..Emre sana bırsey sorcam UQD bir kaç kulanımdan sonra araca daha once uygulanan wax'ı sokuyormus deneme yapmıslar bunun icin ne dıyorsun bır forumda okudum bulamıyorum suan buldugumda linki vercem sana..tuhaf geldi bana..

Emre Emre
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Vlla Fatih hocam daha önce kullanılan wax ı söküyor yani çıkartıyor demek istedin sanırım .. Wax ın ilk sürdügün günkü ipeksiligi zaten bi süre sonra kayboluyor. Yani bu ürün ile bir alakası yok.. Ama sen tam olarak ne demek istedin inan anlamadım..

fatih fatih
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Aynen onu soyledım onceden atılan wax ı 3-4 uqw kullanımından sonra aracın waxını sılıyomus..Ben mılletın yalancısıyım sen daha ıyı anladıgın ıcın senın fıkrın ne bu konuda dıye merak ettım..

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Şu başlık yüzünden adım adım intihara gidiyorum.
    Muhammad Ali Clay

fatih fatih
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Sakın ol ya nıye gidiyosun

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Standart Re: Meguairs NXT

Alıntı fevrina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakın ol ya nıye gidiyosun
    Hocam bu kadar basit bi iş için bu kadar uzamasa iyidi

Send my Samsung Galaxy S3 using 2
    Muhammad Ali Clay

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Hocam bu kadar basit bi iş için bu kadar uzamasa iyidi

Send my Samsung Galaxy S3 using 2
    Dağ gibi kardeşim eridi la gözümüzün önünde
    biz gp'yi çok sevdik

Serkan Çelik
    Anakhaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    27 Z 4052
    Edilen teşekkür: 0

Merhaba konu ile alakası yok ama aktif bir konu olduğu için bir de Osman arkadaşımızın aynı aracından bende de olduğu için ona birkaç soru sormak istiyorum. ve tabi ki diğer Punto severler.
    Öncelikle araç dışı korumayı sonax firmasında yaptırmayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz?
    İkincisi aracımın içinde özellikle kapı kapama tutacaklarında kirlenmeler başladı ve gerçekten çok çirkin duruyor. Bunları çıkarmamın bir yolu var mı?
    Üçüncüsü araç için BOD perde almayı düşünüyorum ama internette grande punto diye geçiyor modeller. Benim aracım 2012 Punto. Benimkine uyar mı? Bir sorun olur mu? Kullanan arkadaş var sa yardımcı olursa sevinirim.

OSMAN .
    ulusoy032 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 7

Alıntı Anakhaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba konu ile alakası yok ama aktif bir konu olduğu için bir de Osman arkadaşımızın aynı aracından bende de olduğu için ona birkaç soru sormak istiyorum. ve tabi ki diğer Punto severler.
    Öncelikle araç dışı korumayı sonax firmasında yaptırmayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz?
    İkincisi aracımın içinde özellikle kapı kapama tutacaklarında kirlenmeler başladı ve gerçekten çok çirkin duruyor. Bunları çıkarmamın bir yolu var mı?
    Üçüncüsü araç için BOD perde almayı düşünüyorum ama internette grande punto diye geçiyor modeller. Benim aracım 2012 Punto. Benimkine uyar mı? Bir sorun olur mu? Kullanan arkadaş var sa yardımcı olursa sevinirim.
    serkan kardeşim bende aracımı alalı yaklaşık 2 ay kadar zaman oldu bu işlerde tecrübem çok az eğerki boş vaktin varsa aracınla uğraşmayı seviyorsan bence al malzemelerini kendin yap yapamam diye düşünme hiç birşeyi yok gayet basit şu an boya koruma yı gözlemlediğim kadarıyla 150 tl civarımı ne yapıyorlar senin alacağın malzeme zaten 100 tl yi geçmez oranın yapacağı boya koruma 6 ayda bitecek seninkisi 3 ayda bitecek ama alacağın ürün ile defalarca boya koruma yapabilirsin.ERDEM BOYA bak bu adreste çok güzel ürünler var ben NXT uyguladım aracıma memnunum özellikle açık renk araçlar için FK 1000P'yi şiddetle öneriyorlar bu üründen de sipariş verdim o da bugün gelicek kargo ile bekliyorum.diğer sorularına cevap veremiycem bilmiyorum çünkü

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Yer imleri

Yer imleri