Bu arada şunuda ekleyeyim. Yarın çalışmıyorum ama iş yerimi açabilirim bu iş için. Gelecek arkadaş varsa bir paket Muratti Rosso ve 2.5 litre Cola alıp gelsin. Malzeme benden. Gelmek isteyen PM atabilir.
Bu arada şunuda ekleyeyim. Yarın çalışmıyorum ama iş yerimi açabilirim bu iş için. Gelecek arkadaş varsa bir paket Muratti Rosso ve 2.5 litre Cola alıp gelsin. Malzeme benden. Gelmek isteyen PM atabilir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Kameraya çekip yayınlayınca ibreti alem için ne olabilr ki.. İbretlik ne var bunda anlayamadım. Arkadaş zaten NXT yi uygulamış 5 kere arabasını düzgün bir şekilde pril ile falan degil tabi yıkattıktan sonra tekrar burda paylasabilir araba aynen eskisi gibi oldu yada parlaklıgını, güzelligini koruyor şeklinde.. Yalnız anlayamadıgım halen wax ve cila yı aynı şeymiş gibi kullanıyorsunuz sanırım..Yanlısım varsa lütfen düzeltin.. Çünkü en kral wax 4 bilemedin 5 yıkama demişsiniz arkasındanda ibreti alem için izmirden bir araca cila yapmayı teklif etmişsiniz..
En kral wax sonrasındaki yıkamalarıda düzgün Meguiar's wash&wax tarzı ürünlerle yıkar ve sanayinin sıkışıklılıgın hava kirliliginin olmayacagı bir ortamda aracı muhafaza ederse ve söyledigi gibi UQD kullanırsa bir seneye kadar ömrü olabilir. Bu durumda taktir edersiniz ki bir kez kameraya çekmek ile dogrulanabilecek yada yalanlanabilecek bir durum değil. Saygılar.
This is not personel, just business..
Saygılar bizden Emre bey. Siz hala cila wax vs. terimlerinin arasına sıkıştınız ama. Eski aracım 3 yaşındayken girdiğim benzincilerde bana abi sıfır almışsın bi bahşiş atarsın diyen pompacılar vardı. Şimdiki aracımda ona keza. Sürekli onu kullan, yanında bunuda kullan, onun etkisini arttırmak için bunu kullan vs. muhabbetleri dönüyor ortada. Koç müzesinde 40 yaşında anadollar var belki bilirsiniz ilk günkü gibi parlıyor. Arabamızı koyacak öyle izole ortamlar bulamıyoruz maalesef. Teklifim bakiidir. Kabul edecek arkadaş arıyorum. Size ve bildiklerinize saygım sonsuz..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Benimde herkesin bilgisine saygım sonsuz Can bey.. Yalnız mesela birine bir yol tarif edecekseniz ve o insan o tarif edeceğiniz yolu hiç bilmiyorsa en başından adım adım kelime kelime vurgulayarak anlatmak gerekir ki yanılgı olasılıgını en aza indirmek için.. Yani tarif edeceğiniz bölgeyi daha önce gören ve bilen biri ile oraya ilk kez gelecek kişiye farklı detaylar verilerek tarif edilir. Bende burda kelimeleri vurguluyorum ki arkadaşımız karıştırmasın diye. Yani ben burda kelimelerin arasında yani wax ve polish arasında sıkıştıgımdan degil sadece arkadaşı eğer birşey kullanacak yada alacaksa bunu bilerek yapmasını sağlamak için. Ben her konuyada bilip bilmeden yorum yapmam. Zaten moderatorsünüz sanırım rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Bu konu nacizane üzerinde kafa yordugum ve az biraz en azından Meguiar's ürünlerini sıklıkla tercih ettiğim için özellikle bu markada nacizane fikir sahibiyim. Buda araçların yakıtlarını fabrika verileri gibi vermeye benziyor birazda tabi ki.. Normal büyük şehir şartlarında tabi ki verilen süreler tutmayacaktır.
Lütfen söylediklerimi yanlış anlamayınız benimde bilgiye saygım herzaman vardır.
Konu bvulgari tarafından (04/05/2013 Saat 04:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: İsim düzeltme.
İsmimin Can olması dışında bir sorun yokDaha fazla tartışmanın bir manasıda yok. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var belliki. İyi geceler
![]()
Muhammad Ali Clay
Can haftaya olur mu
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Beyler sabah 9 a kadar Crysis 3 oynamıştım bitireyim diye, alfa sef i öldüremeyince yattım uyudum yeni uyandımHaftaya cumartesi de olur ama iş müsaitliğine bakmam lazım. 2 araçta gelseniz farketmez heleki Cihan'ın makine işini çözebilirsek bu hafta içi çok rahat yetiştiririz. Unutabilme ihtimalime karşı önümüzdeki Cuma bana bir PM atarsanız Cumartesi halledelim sözüm söz
![]()
Konu SteinGP tarafından (04/05/2013 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.
Muhammad Ali Clay
bu konuda baya bi tecrübeli arkadaşlar var kısa bi sorum olucak sizlere.FK 1000 P'nin özellikle beyaz renkli araçlar da çok iyi olduğunu öğrendim.dün 60 gr lık fk siparişi verdim.10 gün önce aracıma NXT uygulamıştım şimdi bu NXT'in FK 1000 P uygulanırmı? son bir sorum fk dan sonra meg QD kullanmamın sakıncası olurmu acaba
Ben şimdi ıddaa edilen olayı anlamadım biri cila biri wax farklı seyler neyi ispatlıcaksınız anlamadım valla..Emre sana bırsey sorcam UQD bir kaç kulanımdan sonra araca daha once uygulanan wax'ı sokuyormus deneme yapmıslar bunun icin ne dıyorsun bır forumda okudum bulamıyorum suan buldugumda linki vercem sana..tuhaf geldi bana..
Vlla Fatih hocam daha önce kullanılan wax ı söküyor yani çıkartıyor demek istedin sanırım.. Wax ın ilk sürdügün günkü ipeksiligi zaten bi süre sonra kayboluyor. Yani bu ürün ile bir alakası yok.. Ama sen tam olarak ne demek istedin inan anlamadım..
Aynen onu soyledım onceden atılan wax ı 3-4 uqw kullanımından sonra aracın waxını sılıyomus..Ben mılletın yalancısıyım sen daha ıyı anladıgın ıcın senın fıkrın ne bu konuda dıye merak ettım..
Şu başlık yüzünden adım adım intihara gidiyorum.
Muhammad Ali Clay
Sakın ol ya nıye gidiyosun![]()
Muhammad Ali Clay
Merhaba konu ile alakası yok ama aktif bir konu olduğu için bir de Osman arkadaşımızın aynı aracından bende de olduğu için ona birkaç soru sormak istiyorum. ve tabi ki diğer Punto severler.
Öncelikle araç dışı korumayı sonax firmasında yaptırmayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz?
İkincisi aracımın içinde özellikle kapı kapama tutacaklarında kirlenmeler başladı ve gerçekten çok çirkin duruyor. Bunları çıkarmamın bir yolu var mı?
Üçüncüsü araç için BOD perde almayı düşünüyorum ama internette grande punto diye geçiyor modeller. Benim aracım 2012 Punto. Benimkine uyar mı? Bir sorun olur mu? Kullanan arkadaş var sa yardımcı olursa sevinirim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri