Tavsiye edeceğiniz kaliteli oto kokusu varmı acaba ben cok denedim herseyden aldım ama olmadı :( ev için zara kokularını kullanıyorum Çubuklu diyorum arabaya da koysam aynı sekilde çünkü 1şişe ile koca salon 24 saat kokuyor araba için neden olmasın
kavun kokusu başarılı oluyo ama markasını hatırlamıyorum bimden almıştım![]()
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
California Scent's
Punto Evo
ben aır wich kavun kullanıyorum çok hoşuma gidiyor.
würth mavi yaprak yada würt sprey kavun içi
arkadaşın arabada bu var
kullanılır mı tartışılır ancak oldukça etkili, kapıyı açar açmaz koku yüzüne vuruyor insanın
Punto Evo
Shell benzinliklerinde tahtadan kavonoz gıbı bısey yapmıslar onun icinde koku var cok guzel 1ayngıdıyor ve cok guzel kokuyor ufak bısey 7 tl olması lazım..
Little Trees Vanilla
Little Trees Coconut
Bu işin piri California Scents dir tabi.buble ve wild berries kokularını tavsiye ederim.ayrıca hepsiburada sitesinde 3 lü kampanyalı koku vardı geçen ay almıştım 'discover car gel' diye geçiyodu adı.oldukça güzel ama 1 ay kadar anca gidiyo kokusu.
Glade yeni bi koku çıkarmış yuvarlak 6-7cm çapında bişey içinde poşet içerisinde jel var adını tam bilemiyorum ama praktikerde 4 liraya inmişti ben onun yeşil limon kokusunu çok beğendim 30gün etkili yazıyo üstünde baya da memnunum.. Linkteki koku..
https://www.istoctan.com/store/t...pg&intSize=200
M.K.ATATÜRK
Şimdi zaradan aldım ev kokusu olandan araba da kendim sıkmak için toplam 5 kere sıktım 3 gün önce hala kokuyor araba şimdi bir şey yapacam bu arabaya asılan kokular var dikiz aynasına takılanlardan onun kokusuz kağıtları var kendin parfümleyip asıyorsun bunu zaradan aldığım kokuyu sıkıp asacam
Discover gel de iyi bir ürün fiyatıda çok iyi sanki arabanın içinde yüzlerce meyveli sakız varmış gibi bir his uyandırıyor.İnsanıda boğmuyor hafif olduğu için.
Discover Car Gel 2 Alana 1 Bedava - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Arkadaşlar aman diyim gladein havalandırma ızgarasına takılan zamazingosunu akıtmayın.aktı gözüm gibi baktığım konsoldaki gri ve siyah yerler bombok oldu çok sinirliyim =( başka markalarda yapabilir sonuçta alkol var ama kızgınım kendilerine =(
Geç olsun,hort olsun güç olmasın. Ben de bundan kullandım. Memnun kaldım. 1 ayda bitmesi dezavantaj..
Ama ben şu ağaç şeklinde olan kağıtlardan vazgeçemiyorum. Ama aradığımı bulamadım bir türlü.Çok küçükken peugeot 404ümüzde kullanırdı babam. O yüzden çok hoşuma gidiyor. Bulduğum an fabrikasını alıcam)
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
California Car Scents bubble tek geçerim.aldığımdan beri arabaya binipte kokuyu sormayan olmadı,olumlu yönde tabiher ne kadar üzerinde 60 gün etkili yazsada 3 aydan fazla dayanıyo
california scents gayet iyi gibi. discoverde öyle. bende kararsızdım. bu ikisini de deneyeceğim. konuyu açan arkadaşa teşekkür.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri