İvedik organizede Mert - Emre arkadaşlar var, forumda da görürsün bazı konularda. Ben daha önce 2 kere yaptırdım. Memnun kaldım. Sende memnun kalırsın.
Tel: 0537 623 54 52
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir araç aldık kardeşime, içi biraz kirli gibi. Şöyle işini güzel yapan güvenilir (örneğin, tavan döşemesi temizlikten sonra sarkmamalı) bir yerde detaylı iç temizlik yaptırmak istiyorum. Nereyi önerirsiniz.
evo evo..
İvedik organizede Mert - Emre arkadaşlar var, forumda da görürsün bazı konularda. Ben daha önce 2 kere yaptırdım. Memnun kaldım. Sende memnun kalırsın.
Tel: 0537 623 54 52
Detailling garage a ben de arada yıkama için uğruyorum, işlerini gayet iyi yapıyorlar gerçekten.. Tavsiye ederim.
İletişim bilgisi için : Detailing Garage
Meguiar's Ankara'yı tavsiye ederim.Yeri ekar sokakta.
bızde bır arbaa aldık arkdasa 2005 mondeo zıebarta gıttık ne kadar dedik iç dış 500 tl dediler yaptırmak istersen oraya yaptır biz yaptırdık özel bişeyler yapmışlar deneyip görcez
ekar Meguiars
Ne Mutlu Türküm Diyene!
arkadaşlar ankarada işi gerçekten hakkıyla yapan oto yıkama tavsiyesi istiyorum
Car M /// Garage tek adres tavsiye ederim.Detaylı yıkama konsepti sanki dataylı iç temizlik gibi.Ayrıca kullandıkları su filtrelenmiş sudur.Kesinlikle leke bırakmıyor.Ayrıca detay derseniz ötesine geçilen bir yer.
https://www.facebook.com/pages/CAR-M...ref=ts&fref=ts
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri