Çok geçmiş olsun abi,boyatmadan kaput maskesiyle devam et bence..
gecmis olsun kadir, tek caren kaputu komple boyatmak gibi duruyor.
bizim bir arkadas da kaputunda tas gelmesin diye film vardi onu sokerken komple vernigi aldi geldi. tas gelse o kadar kotu goruntu olmazdi belki. ayni seninki gibi goruntu olustu, gecmis olsun tekrardan
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Çok büyük geçmiş olsun.Valla bende geçen senelerde mersin anamura giderken aracımın etek kısımları hep zift olmuştu, gazla yıka geçer dediler.Tesadüf bi taksici abimizle tanıştım bana dediki git marketten katı yağ al gel, gittim katı yağ aldım ve ardından başladı zift olan bölgeye sürmeye be 5 dakkika sonra bütün zift akmaya başladı.Ardından güzelce yıkadım tamam.Bu şu demek oluyor zift için katı yağ en ideali.Gerçi o günden beri evime bile sokmuyorum artık katı yağı.
Sent my iPhone using .
🇮🇹 Abarth🇮🇹
Ben olsan boyatmam.helekı aracınız orjınalse kesınlıkle boyatmam.bızım mılletımız cıns boya var dıyınce hemen kazaya yoruyorlar.Yerınızde olsam kaplama yapardım.Muyende sorun olmasın dıyarsanızda kırmızı karbon yada duz kırımızı kaplana bılır.Emrenın arkdasın (edurado)bagaj kapagını komple cızmısler.oda komple karbon kaplamıs sıyah.mantıklı bence
Kadirim cok geçmiş olsun
keşke Kil ile ziftleri cıkarsaydın
ben şahsen gaz yağıyla felan cıkarmaya karşıyım
olan olmus artık en iyi çareyi kendin belirle bence
boyatsan dert boyatmasanda
Allah yardımcın olsun![]()
hocam aynı olay babamın taa 90 larda başına geldi..renault 12 marka aracımız vardı inanılamz yağmur yağdı babamda üstünden brandayı çıkarmadı ertesi gün bir güneş üstünde bir güzel kurumuş brandayı bir çıkardık ne görelim vernik olduğu gibi çıktı şok olmuştuk onun için sana yağmur yapar dedim..
Kadir'im büyük geçmiş olsun, valla çok üzüldüm.kesin nazar değdi, çok güzel olmuştu araban kardeşim.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
kaput maskesi güzel duruyor da en çok korktuğum olay bu, çok geçmiş olsun yazık olmuş kaputa.
Geçmiş olsun![]()
geçmiş olsun .
Geçmiş olsun. Boyatmaktan başka çare yoksa, boyatmadan önce aracın o bölgesinin fotoğraflarını çekin. Yarın birgün satmayı düşünürseniz, kaputu vernik attığı için boyattım dediğiniz zaman millet acaba kazalı mı vs. diye düşünebilir.
Geçmiş olsun Kadir.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
geçmiş olsun
Kadir çok geçmiş olsun. Umarım çok sorun çıkarmadan halledilir problem.
Oz Büyücüsü
Çok büyük geçmiş olsun hocam kötü olmuş valla ama canını sıkma usta bi elde boyanınca eski güzelliğine dönecektir + boyamadan bi güzel fotoğrafını da çekersiniz her açıdan detaylıca satarken başınızı ağrıtmasın.. Tekrardan geçmiş olsun yinede cana geleceğine mala gelsin...
M.K.ATATÜRK
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri