353 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Siyah araç bakımında püf noktalar

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #14
    Özgür Kalyoncu
    GP_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04/10/2010
    Mesajlar
    32
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 35

    Standart RE

    Köksal Hocam;

    Sizler kadar deneyimim yok dolayısıyla öyle değildir deme lüksüne sahip değilim. Ancak bu ikilinin uyumlu olduğunu hatta eşsiz olduğunu daha önceki aracımdan dolayı üyesi olduğum vwturk forumunda okumuştum. Ancak önceki aracım lacivert olduğundan denememiştim.

    Uygulama noktasında ise;
    sağ ve sol kapıya farklı şekillerde deneme yaptığımda sonax+mag nxt uyguladığım tarafın daha kusursuz (en azından görüntü açısından) olduğuna şahit oldum. Boncuk testini bizzat uyguladım (yağmurlu hava sağolsun) sonax+mag lı kısım testi başarı ile geçti.

    Aracı 2 ay önce aldım, ilk aldığımda Technocar'da Mag ürünleri ile boya koruma yaptırdım, 1 ay sonra da Esk. Yolu Opan'da boya koruma yaptırdım. Şimdi Pazar günleri waxdı cilaydı oyalanıyorum.

    Saygılar

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. 60.000 bakımında yapılması gerekenler
    maddogjr75 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 23/06/2012, 01:01
  2. Bagaja suyun girdiği noktalar
    operatormurat tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 21/02/2012, 01:54
  3. Araç bakımında indirim
    ozansevinis tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 16/11/2011, 02:19
  4. Sabıkalı Kara Noktalar
    GP COSKUN tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 06/11/2009, 13:48
  5. Siyah Renk Araç Hakkında Yardım
    gokhan.bey tarafından Araç Bakımı ve Temizlik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 30/08/2009, 02:49

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com