mert 3 defa geçtim göremedim dükkanı.poweroto mu yoksa?
kardeşim hayırlı olsun. arabayı aldıktan beri o yolu kullanmıyorum ondan kaçırmışım. eski nalbur vardı orda. uğrucam inşallah. salı servise sonrada size gelirim.
Mert adres neresi tam olarak? Maltepe tarafları mı acaba? Yolum düşerse tanışmak isterim![]()
valla bir daha siyah araç alısam.....Bu ne yahu üzerinden örtü çeksen bile çiziliyor.Benim araç akşama kadar okulda duruyor.Hergün akşam gelirken sağını solunu kontrol ediyorum.Çocukların ellerini koydukları yerlerin bile izi kalıyor.Zaten futbol topu çekmişler geçen gün değdiği yer bile çizilmiş.1 ay oldu Aracın üstü çizikle dolmuş.Hiçbirşey yapmayacağım öyle kalsın.Cila yapsam gene aynı olacak.
Geçen gün 1 tane 2.sınıf öğrencisi kaputun üstünde taşla resim yapmaya çalışmış.Görünce şok oldum.Allahtan çizen suçunu itiraf etti de bulduk.Velisi geldi suçunu söyledik gitti.Para falan da istemedim.Zaten durumu zayıfmış.Tüm okulu uyarmama rağmen gene de içim hiç rahat değil ne yapsam ki...Gene çizerler mi acaba
Birine bişey desem araba aklıma geliyor.
valla hepimizin aklı arabalarda... hepimizinki çiziyolar bi şekilde ama sizinkine yazık olmuş...
siyahları satın açık renk alın sorun çöxülsün her ne kadar benimkide siyahsada![]()
İnsanLarda GüzeL OLan Yüzdür , Yüzde GüzeL OLan Gözdür.. Ama İnsanı İnsan Yapan AsLında Ağızdan Çıkan Sözdür.! Hz MEVLANA
Siyah araç bakımında bilinmesi gereken ilk şey daha temizlenirken kirlenmeye başladığıdır
Araç üzerinde kuş pisliği bırakmamak, tozlu-çamurlu aracı silmeden önce iyice yıkamak, güneşte uzun süre bırakmamak, boyaya zarar vermeyen geçirgen brandalar kullanmak bir de en azından her yıl güvenilir bir yerde boya koruma yaptırmak aklıma gelenler.Bunlar tüm renkler için de geçerli tabi...
Merak ediyorum bizim siyah renkli araçlar güneş ışığını fazla çektiği malum.Acaba siyah renklerde renk atması(kererme) daha mı erken olur?Mesela renk atma kaç yaşında başlar.Ayrıca ben hiç rengi atmış siyah araba göremedim bu zamana kadar.Boyatıyorlarmı acaba?
iyi sallamışım o zamankısmet olur da yolum düşerse mesaj atarım müsait olursan görüşürüz
Okulda çocuklar gerçekten sıkıntı araçlar için. Belki duvarın dibine, bahçenin pek rağbet görmeyen ücra yerine veya diğer araçların arasına yakın şekilde park edilebilir. Veya nöbetçi öğrencilerden birini araçların başına dikin![]()
mert bugün gidip sizinkilerle tanıştım. muhtemelen de yarın arabayı bırakırım. bakalım nasıl bir sonuç çıkacak ortaya..
dedim zaten bize gelgeççi müşteri muamelesi yapmayın diyeişin şakası profosyonel oldukları belli. bakalım, izlenimleri objektif göz ile aktaracağım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri