kil falan yok anlamında söyledim,serkan cilayı benden kullanabilirsin eğer yoksa,gerçi senin sonax vardı sanırım ama bunu denemiş olursun sorun olmaz
kil falan yok anlamında söyledim,serkan cilayı benden kullanabilirsin eğer yoksa,gerçi senin sonax vardı sanırım ama bunu denemiş olursun sorun olmaz
mert sen kullanmışsındır bu cilayı belki,kaportanın üstünde ne kadar bekletmek gerekiyor sürdükden sonra?ben yaptım sonuç gayet iiyidi ama daha iyi olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorumaç gözlülük işte,kırmızı olunca alev alev yansın istiyorum
![]()
olum pazar günü yandın bu kadar konusmadan sonra benim aracı bi kapkara yapma sorarım sana![]()
benim arabanın tamamı gri
pazar da olur tabi ama şu hamam işi var öğlen 1'de mi deniyordu neydi?
hımmmm sizin o iş var demi,haftaya da ben maça gidicem istanbula cumadan,olmadı öbür hafta olur en geç.hafta içi birgünde olabilir bana ama sana uyarmı bilmem..
yıkama için bilkent 3 te garaj oto var ben gidemedim ama arkadaşım memnundu 15 tl demişti sanırım köpüklü iç dış.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
olabilir,ben sevmiyorum realin altındaki yeri.tabanvaymıydı neydi
bir kere gittim,neyse araba yıkanmış geldim arabayı almaya adam anahtarı vermiyo bahşiş istiyo anlayacağın.çok terbiyes,zce bi davranış,içimden gelirse veririm gelmezse vermem haraç keser gibi ne istiyosun dedim.bir daha da gitmedim.zeten 18 mi 20 mi ne alıyolar yıkamaya..
Konu insomnia06 tarafından (14/10/2010 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.
yok abi gidilecek gibi bi yer değil zaten 18,5 yazıo tabelada gördüm ben...
bildiğin soygun..
neyyy 18.5 mu yuhhh neresi orası hangi bayinin meguıars felanmı?
sonaxın bayiisi olabilir ama emin değilim,ne olursa olsun çok fazla..
tabanwaydan kaçmak lazım direk2 kere gittim ilkinde 2 sene önce neyle yıkıyosunuz dedim deterjan dedi
bende şampuan vardı onla yıkattım güzel oldu
2.si geçen sene ağaçtan bişeyler akmış gittim köpüklü yıkamamız lazım dedi tamam dedim sonra arabayı almaya gidince gördümki köpüklü yıkama 35 liraymış dahada gitmem...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bu dediğin yer nereymiş ozan bilkent 3 de ki?bi goggle maps yap bakalım![]()
abi bulamadım yerini dediğim gibi hiç gitmedim ben arkadaşım güzel dedi sadece. facebook ta bi fotodan gördüğüm kadarıyla bloklardan birinin kapalı otoparkında.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Cilayı nasıl yapıyorsunuz. Bu ne gibi bişey? Kendiniz mi yapıyorsunuz. benim bildiğim cila bir tek tırnak cilası...
Konu adaa45 tarafından (15/10/2010 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.
tırnak cilasından hallice
önce arabayı ılık suda bekletiyoruz biraz yumuşasın diye,sonra cilalama işlemine geçiyoruz
kendimiz yapıyoruz tabi,elle veya makina ile.yaparken yoruluyoruz,kollarımız tutmaz oluyor ama sona yaklaştıkca da heyecandan yerimizde duramıyoruzarabanız kırmızı veya siyah ise işlemide başarıyla tamamladıysanız arabanıza tekrar aşık bir şekilde biniyorsunuz
![]()
rötüş boyasını aracımın boya kodunda ebay üzerinden ingiltereden aldım..orjinal fiat ürünü..çift taraflı oje benzeri bir boya bir taraf boya öbür tarafı vernik..uyguladım gördüm çok başarılı oluyo..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri