Demiştim
İlk gördüğümde buğday ambarındaki tavuk gibi hissetmiştim kendimi![]()
Demiştim
İlk gördüğümde buğday ambarındaki tavuk gibi hissetmiştim kendimi![]()
çok fenayım... burdaki uygulamaları öğrenip bi an önce ben de yapmak istiyorum...
hangi site o bizede söyleyin bizde yapalım![]()
Detailing World - A world for detailers by detailers.
fatih paylaşmıştı...
obaa ya ben nasıl görmemişim bunu tam benlik dur bi kurcaliyim teşekkürler
eyvah eyvah siteye bak![]()
valla çok feciymiş ya... ama türkiye'de de skoda forum'da bu konuda çok bilgi var hatta benzer uygulamalar orda da var.. biz de yapalım paylaşalım böle şeyler...
valla ben çok yapıyorum ama hiç foto çekmek aklıma gelmiyor bir daha ki temizliğimde foto çekip eklerim
ekle ekle uygulamalarını herkes görsün..
abi eklerim sorun olmaz ama sen manyaksın demek yok çünkü can sıkıntısından jantları söküp içlerini temizleyen,hazır sökülmüşken jantları ve davlumbazların içlerini tazyikli suyla yıkayan,jantlara cila yapan, lastikleri tek tek süngerle yıkayan,motoru kablolarına kadar temizleyen biriyim şimdiden söyliyim,uygulamaları ileriki zamanlarda foto çekerek gösteririm![]()
e tamam işte tam da benim beklediğim şeyler
o foruma az baktıysan bu senin bahsettiğin uygulamalar var zaten...
Benim araç bahçede kapı bozuk olduğu için korunaksız bir şekilde durduğundan yoldaki başıboş keçiler aracın kaportasının üzerine çıkıyorlar.Bu keçiler hergün yolda dolaşıyorlar.Bizimkapılarda açıkolduğu için aracın birçok yeri çiziklerle dolu.Yalnız çizikler derin değil sadece yüzeysel çizikler var.Bu çizikleri boya koruma kapatırmı?
kil falan yok anlamında söyledim,serkan cilayı benden kullanabilirsin eğer yoksa,gerçi senin sonax vardı sanırım ama bunu denemiş olursun sorun olmaz
mert sen kullanmışsındır bu cilayı belki,kaportanın üstünde ne kadar bekletmek gerekiyor sürdükden sonra?ben yaptım sonuç gayet iiyidi ama daha iyi olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorumaç gözlülük işte,kırmızı olunca alev alev yansın istiyorum
![]()
olum pazar günü yandın bu kadar konusmadan sonra benim aracı bi kapkara yapma sorarım sana![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri