bence gayet başarılı eline sağlık
serkan hocam güzel olmuş, eline sağlık, G3 ü beğenmediysen bir dahakine SRP yi dene![]()
ooo serkan parlamış valla,bence el alıştıkça daha iyi sonuçlar alabilirsin.bir dahakine bana da haber ver bir elin nesi iki elin sesi hesabı![]()
ya hasan valla bütün gün aklımdaydın ayıp oldu diyodum hep... ben aslında dün işe gidecektim şöle bi el atayım evin önünde sonra işe kaçarım diyodum ama bütün günümü yedi meret...
bak şöyle yapalım sen müsait olduğun zamanı haber ver ben takım taklavatı getireyim aynı 2 arabayla uğraşılacak iş değilmiş ya....
fatih SRP pasta değil, doldurucu özelliği de olan bi nevi cila aslında.... ama çizik gidermede işe yarıyomuş gerçekten...
Konu serkankucuk tarafından (29/11/2010 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=serkankucuk;420935]ya hasan valla bütün gün aklımdaydın ayıp oldu diyodum hep... ben aslında dün işe gidecektim şöle bi el atayım evin önünde sonra işe kaçarım diyodum ama bütün günümü yedi meret...
bak şöyle yapalım sen müsait olduğun zamanı haber ver ben takım taklavatı getireyim aynı 2 arabayla uğraşılacak iş değilmiş ya....
sorun değil dostum,havalar müsait olsun bizde müsait olalım girişiriz..sen bayaa çile çekmişsin belli ki![]()
sorma sorma sol kolum tutmuyodu dünden beri, bgn de belim tutmuyo....
o derece yani..o zaman pasta cila sonrası masaja gitmek lazımbenimde skydome bozuldu acayip canım sıkıldı,hafta sonu halledebilirim anca sanırım,mehmetin yanına gitcem bi,gel bakalım dedi inşallah büyük bi sorun değildir..
deme yaa geçmiş olsun...
valla makineye acemi olunca zorladı azcık... masaj süper olurdu yaa....
tek arabayla iki kişi uğraşmak en mantıklısı sanırım,yapacağın zaman çekinmeden söyleyebilirsin,müsait olduğum sürece yarım ederim..
sağolasın hasan... iki kişi girişelim de herşeyden 2 tane olması lazım![]()
hadi yaa... spora yeni başlamış da hamlık ağrıları çekiyo gibiyim
aslında spor da yapasım vardı iyi oldu bu
herkesin arabayı elden geçireyim ben
![]()
Arada bir far/stoplara da spot ped ile polish uygula. Maksat antrenmansız kalma![]()
Bu arada bütün aracı 1 günde yapmaya/yetiştirmeye çalışma. Yavaş olsun ama güzel olsun. Ben kendi aracımı parça parça yapmıştım farklı günlerde rahat çalışma imkanım olmuştu.
zaten bu sefer farlara da girişmiştim pırıl pırıl oldu özellikle stoplar...
ya benim fazla zamanım olmuyor bi tek pazar günüm tamamen boş yoksa acele etmezdim ya da canımı çıkarana kadar uğraşmazdım![]()
Uygulama öncesi kas gevşetici alabilirsin![]()
siyah araban mı var derdin var.. arabamda bir sürü ufak taş izleri var gördükçe uyuz oluyorum. birde bagaj kapısının sol alt tarafına top gelmiş göçmüş biraz ve köşe tarafında çizik oluşmuş ama çizikten ziyade göçmeden kaynaklı kesik gibi birşey..sakındıkça gözümüze çöp kaçıyor..
Bugün şöyle bir ürün siparişi verdim. Geldiğinde hemen deneyip sizinle paylaşırım
![]()
köksal ya bu ürünü görmüştüm ben de ama kullanımı kolay mıdır nasıldır bilemedim??
erdinç kardeşim bende de var bir sürü taş izi 1-2 tane de değil meretler... ama bi çözüm bulmaya çalışıcaz rötuş göze batmazsa yapıcam daha ilerde...
Ben de merakla bekliyorum serkan, gelsin de denemelerimi bol bol paylaşıcam. Kaput ve tavanda nokta göçükler var![]()
bu alet sanırım silikonla tutturulup öyle çekim işlemi yapılıyor anladığım kadarıyla....sacın üstündeki boyayı kaldırmasın?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri