ben de sonax'ın nano extreme'i aldım işte ama mert'in aracı görmüşsündür meguairs kullanıomuş sanırım bundan sonra ondan alırımama siyah araç da gösteriyo kendini cilalayınca...
benim aracım gri olduğundan çok fazla pasta cila işine giremiyorum ama Sonaxın ıslak cilası var camsil gibi fısfıs şişede. Aracımı yıkadıktan sonra üzerindeki suyu alıp fısslatıyorum ve kurutuyorum hem kurutmuş oluyorum hemde cilalamış oluyorum. Oldukça da güzel sonuçlar veriyor. Hafta sonu bizim siyah opele denedik. Ondaki sonuçları da oldukça güzel ve hızlı ...
Artık Fiorinolu
ben de sonax'ın nano extreme'i aldım işte ama mert'in aracı görmüşsündür meguairs kullanıomuş sanırım bundan sonra ondan alırımama siyah araç da gösteriyo kendini cilalayınca...
Siyaha laf yoko renge her türlü şey mübahtır. Sonax meguairs vs. Parlasında
gerisi teferruat...
Artık Fiorinolu
aynen öyle valla... oturup seyrettim yaa
![]()
modeli meguiars nxt fiyat olarak küçük şişesi ne kadar bilmiyorum biz 20 lt aldığımız için fiyat farklı
meguiars'ın sitesnde 750 ml 48 TL'ydi.
biz 20 litre 3 çeşit alıyoruz fiyat biraz yüksek zaten
fiyatı yüksek ama uzun süre kullanılır heralde...
dükkanda pasta-cila boya koruma yaptığımız için çok alıyoruz yoksa küçük küçük yetmiyor
e öle tabi haklısın satış yapıo musunuz peki?
yok satış yapmıyoruz biz aldığımız temsilcide küçüklerle uğraşmıyor netten telefon numarasını alıp size en yakın meguıars satan yeri öğrenebilirsiniz
sağol mert ama şimdilik ihtiyacım yok olduğunda sorarım belki
sağolsunlar işyerinin otoparkında her gün de benim arabanın bi yerlerine sürtüyolar çıldıracam yaa...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri