bende en son sen bez ile silmişsin bende makinası var onunla yapsam problem olurmu dalgalanma gibi
bende en son sen bez ile silmişsin bende makinası var onunla yapsam problem olurmu dalgalanma gibi
bilmiorum ama ben de düşündüm makine almayı araştırdım alanlar hiç memnun deil bi kere kullanıp atmışlar bi kenara. bezin iyi olmalı ama mikrofiber bez almalısın
evet bende ki mikofiber bez kac dakki surer cila işi şimdi yapmayı planlıyorum arabam temiz dün aksam yıkkattım arabayı tertemiz duruyor sadece cila atmak istiyorumda ne dersin hava kararana kadar bitermi sence![]()
bence kafadan 2 saat ya da 1,5 saat sürer.ben kil de yaptığım için uzun sürdü biraz.
kaputtan çekilen resimler parlaklığı gayet net anlatıyor başka söze gerek kalmamış
Aydın hocam aracı güzelce yıkadıktan sonra makine ile cilayı kaportaya yay. siyah boyasız plastik varsa onlara cila gelmesin beyazlaşma yapıyor cila bu yüzeylerde. 10-15 dk kadar bekledikten sonra mikrofiber bezle cilayı silip parlaklığın tadını çıkarabilirsin. bimde 1,5 tl ye satılan mf bezler işini rahatça görür. bende 10 tane varilk kullanımdan önce sadece suyla yıka kurusun sonra cila silmede çok işine yarar
![]()
vaayy güzel parlamış gerçekten de... bakalım belki bundan sonra onu denerim daha en az 5 kere cila yapacak kadar var... Sonax'ın kutusu büyükmüş ve çok gitmiyor...
resimler nikon D3000 le çekildi hiçbir program kullanılmadı![]()
meguiars'ın hangi modelini kullanıosun peki?
pasta-boya koruma-hare giderici olarak 3 li paket halinde alıyoruz dükkana.model olarak bilmiyorum akşam yazarım
modelini ve mümküne fiyatını da söylersen sevinirm...
meguiars alacaksanız nxt en çok tavsiye edilen cilası. katı ve sıvı olarak mevcut ama katı olanını dayanıklılık ve kalıcılık açısından daha çok övüyorlar. katı cilalar zaten sıvılara göre bu yönlerden hep üstün oluyor.
bu kil nerden bulabiliriz pahalı birseymıdır
senden önceki iletiyi yazan köksal arkadaşımızdan aldım ben.
köksal nerden bulabiriz bu kil li aydınlatırmısın ?
yurtdışından alıyorum ben tr bulunmuyor pek. bir araca 25 gr yetiyor. paketler 100 gr halinde oluyor isteyene 50 gr 15 tl, 100 gr 25 tl olarak veriyorum. elimde 2 x 100 gr mevcut isterseniz özelden konuşalım. konuyu daha fazla dağıtmayalım.
ben kili 2ye böldüm 2 araca beraber uyguladık fakat bendeki yarı henüz tam olarak özelliğini yitirmemişti... daha giderdi yani...
kullandığınız killeri atmayın daha sonra cam ve jantlara da kullanabilirsiniz![]()
kullandım ben zaten arabada metal olup da kil ve cila değmeyen yer kalmadı...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri