Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: İç temizlik

  1. #21
    ümit Fındıklı
    GP ÜMİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30/11/2009
    Yaş
    57
    Mesajlar
    474
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 132

    Standart

    Alıntı frç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar koltuklarınız çok aşırı kirli değilse boşuna fazla para vermeyin.Benim koltuklar fazla kirli değildi.Pazar günü hava da güzel ve bol güneşliyken aldım elime kosla yı 20 dakika da bütün koltukları ve kapı döşemelerini fazla ıslatmadan iyice sildim.Bir saat kaar sonra elektrik süpürgesi ile çektim.Sonuç harika. Herkese tavsiye ederim kolay gelsin...
    en güzeli senin yaptığın bende geçen hafta aracımı yıkadım.arkasından aracıma poliş çektim.içini elektirik süpürgesiyle süpürdüm.halıları eşimin halılar için kullandığı temizlik maddesiyle sildim harika oldu.

  2. #22
    atalay atalay
    atalays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21/12/2010
    Mesajlar
    52
    Nereden
    Uşak
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 17

    Standart koltuklar yıkanabilir çok ta güzel oluyor

    Arkadaşlar herkese hayırlı günler,bundan önceki arabamı aldığımda koltuk kılıfları takılıydı eski olduğu için bende çıkarttım ama zamanla lekeler alta koltuk kumaşına sinmiş gri koltuklarda toz lekeleri seklinde oluşmuş ,tanıdık bir halı yıkmacı arkadaş ben bunları pırıl pırıl yaparım dedi gözümün önünde yarım saatte küçük halı yıkama makinesi ile çok harika temizledi ,kovalar çamur gibiydi...... hatta kapı döşemelerindeki kumaşları da yıkadı ve hava güneşliydi iki saate kadar kurudu..uzun süre bindim hiçbir zararı olmadı yıkamanın .....pislenirse gene gel temizlerim dedi ayrıca silmek iyi değil leke kumaşta kalıyor hatta süngere işliyor dedi ; 10 tl aldı ..

  3. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  4. #23
    Hakan Amasyalı
    hakiee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03/10/2010
    Yaş
    34
    Mesajlar
    58
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    06GS826
    Edilen teşekkür: 7

    Standart

    Eğer halı yıkama makineniz varsa kosla halı yıkama makinesi deterjanıyla mükemmel sonuçlar veriyor. puntodan önce bindiğimiz focusun bej rengi kadife koltuklarını ilk günkü temizliğine getiriyordu. makine deterjanlı suyu bi yandan püskürtürken diğer yandan çekiyor zaten. Kötü yanı bazı zor köşelerde koltuk kafalıklarında biraz yorucu oluyor ve cama ister istemez deterjanlı su sıçradığından bi de onları silmek durumunda kalıyorsunuz sonra çok ciddi lekeler falan yoksa 100 150 200 tl gibi fiyatlar vermek çok mantıksız.

  5. #24
    tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/01/2011
    Mesajlar
    8.420
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

    Standart

    Alıntı brabus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de cuma günü punto sahibi oldum. 5 gibi emniyet evlerinde evime çok yakın oto yıkamacı baktım çok iyi bir adam güzelce iç dış temizlik yapıyor. Ben de bıraktım arabayı 17:30'da akşam alacağım dedim. Koltuklar biraz ıslak olur dedi Sorun değil dedi koltukları tavanı paspas vs her yeri bir güzel temizledi özel bir deterjanı oluyor. Fiyatı da komşuyuz diye 30'a yaptı. Sonax'ı vs de kullandım zamanında farkı anlaşılmıyor Bu arada eski sahibi sigara da içmiş arabada koltukların tavanın rengi hemen eskisi gibi oldu.
    ben tavsiye ederim gelecek olursa yardımcı olurum sizin için de pazarlık yaparız
    hocam bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim ben güneşlideyim..

  6. #25
    Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21/10/2010
    Yaş
    40
    Mesajlar
    1.451
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

    Standart

    arabamı aldığımda tavanalrım kirliydi, detay iç temizliğe vereyim dedim, hanım müsade etmedi, "aspirin" diye bi temizlik maddesi satılıyomuş, gittim ondan aldım. camsil gibi bişey, kırmızı kutuda. tavana sıkarak, hafifnemli bezle silme yoluyla bütün lekeleri çıkardım. koltuklar içinde aynı taktiği uyguladım

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Benzer Konular

  1. Iç temizlik
    apocan63 tarafından Araç Bakımı ve Temizlik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 29/04/2012, 23:13
  2. Oto iç dış temizlik
    asi tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 03/05/2011, 01:43
  3. Araba Temizlik
    basketci61 tarafından Araç Bakımı ve Temizlik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 29/09/2010, 00:44

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com