en güzeli senin yaptığın bende geçen hafta aracımı yıkadım.arkasından aracıma poliş çektim.içini elektirik süpürgesiyle süpürdüm.halıları eşimin halılar için kullandığı temizlik maddesiyle sildim harika oldu.
Printable View
Arkadaşlar herkese hayırlı günler,bundan önceki arabamı aldığımda koltuk kılıfları takılıydı eski olduğu için bende çıkarttım ama zamanla lekeler alta koltuk kumaşına sinmiş gri koltuklarda toz lekeleri seklinde oluşmuş ,tanıdık bir halı yıkmacı arkadaş ben bunları pırıl pırıl yaparım dedi gözümün önünde yarım saatte küçük halı yıkama makinesi ile çok harika temizledi ,kovalar çamur gibiydi...... hatta kapı döşemelerindeki kumaşları da yıkadı ve hava güneşliydi iki saate kadar kurudu..uzun süre bindim hiçbir zararı olmadı yıkamanın .....pislenirse gene gel temizlerim dedi ayrıca silmek iyi değil leke kumaşta kalıyor hatta süngere işliyor dedi ; 10 tl aldı ..
Eğer halı yıkama makineniz varsa kosla halı yıkama makinesi deterjanıyla mükemmel sonuçlar veriyor. puntodan önce bindiğimiz focusun bej rengi kadife koltuklarını ilk günkü temizliğine getiriyordu. makine deterjanlı suyu bi yandan püskürtürken diğer yandan çekiyor zaten. Kötü yanı bazı zor köşelerde koltuk kafalıklarında biraz yorucu oluyor ve cama ister istemez deterjanlı su sıçradığından bi de onları silmek durumunda kalıyorsunuz sonra :D çok ciddi lekeler falan yoksa 100 150 200 tl gibi fiyatlar vermek çok mantıksız. :)
arabamı aldığımda tavanalrım kirliydi, detay iç temizliğe vereyim dedim, hanım müsade etmedi, "aspirin" diye bi temizlik maddesi satılıyomuş, gittim ondan aldım. camsil gibi bişey, kırmızı kutuda. tavana sıkarak, hafifnemli bezle silme yoluyla bütün lekeleri çıkardım. koltuklar içinde aynı taktiği uyguladım ;)