2 kova su 2 adet sünger uygulandığı yerler ayrı olmak sureti ile..parça parça yıkama olaya tavandan başlayıp yıkayın köpürtün durulayın ve kurulayın ardından camlar ,daha sonra ön kaput ve arka kaput ve diğer tüm bölgeler tek parça halde yıkanmalı durulanmalıve kurulanmalaı..aracı komle yıkayıp sonrada kurulamak yapılan en buyuk hatadır arkadaşlar..oto şampuanı en güzel çözücü maddedir..oyoksa kendi şaçlarınızı yıkadığız şampuanıda kullanabilirsiniz..bunlar yeterli olucaktır..3 ayda birde kendi ugulayabilldiğiniz cila ile aracınızı parlatın..bakın bakalım arcınızın boyası ne durumda..benim aracım siyah ve 4 yaşını bitirmek uzere..gören hayrete kapılıp bunu nasıl başarıyorsun diyo..bu anlattığım uygulama sizin aracınızı bitirmenizi sadece 20 dakika uzatır..unutmayın arkadaşlar araç yuzeyindeki çiziklerin %80 ini kurulama esnasında bilinçsizce kullanılan bezden meydana gelir..tabikullanılan beznde ço büyük faktörü var..buyuzden aracınızı micro fiber bezle hafifce silin silmeden öncede suyu cekmeyi unutmayın çekçek kullanabilirsiniz yada arka cam sileceğini ben şahsen arka cam sileceğini kullanıyorum..