Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
kettledaki su siz evden çıkıp arabanın yanına gidene kadar zaten sıcaklığından bayağı bir kaybediyor ayrıca suyu döktüğünüz şey çay bardağı değilki araba camıaradaki direncide hesaba katın, ayrıca su direkt cama değil üstündeki buz katmanına ve kara uygulandığı için ilk şoku kar ve buz alıyor
ayrıca bir arkadaş "camın dağılmasını engelleyen kimyasallar" diye bir şey söylemiş, ben otocam fabrikasında üretim mühendisliği yapmıştım daha önce öyle bir kimyasala rastlamadımaraç camları normal olarak bildiğiniz iki düz cam parçasından oluşur arasına özel bir polimer madde konur ve bu maddenin kalınlığı rengi vs. aracın markasına modeline göre değişir. mesela kurşun geçirmez cam istenirse bu madde çok kalın olur, camda herhangi bir değişiklik olmaz. kurşun geçirmez cam ile puntoda kullanılan cam arasındaki tek fark arasındaki polimer maddenin özellikleridir. sözün özü camın kendisinde dağılmayı engelleyen kimyasal diye birşey yoktur,kazada taş geldiğinde falan camın dağılmasını engelleyen ve halk arasında "mikalı cam" denen şey iki cam katmanı arasındaki maddedir. buz çözücektik nerden nereye geldi laf
![]()
Arkadaşlar konu nerelere gitti taksi tuttum gene yetişemedim)) olan bana oldu sabah gene buzu cözmeye çalıştım, şuana kadar okuduklarımda buz çözücü sprey birde cama hava üflemesi var, bir yerde okudum bakkaldan alınan ispirto mavi olanı diyor oda çzöüyormuş diye yazılıydı, bu ne kadar doğrudur? ben bu sabah antifrizli cam suyunu fısfısla camlara sıktım buzu kısa sürede eritti, başka yöntemi olanlar var mı acaba?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri