halı paspası kauçuk paspas gibi yakayabılırsın yalnız iyice kuruduktan sonra arabaya yerleştirebilirsin ıslak veya nemliyken koyarsan bir zaman sonra kötü bir koku oluşuyor
Arkadaşlar bu konuda yardım gerekmekte. Ne tavsiye edersiniz? Kosla Vanish dedi bir arkadaşım ama işe yarar mı ? Normal kauçuk paspas gibi yıkanmaz heralde ..
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
halı paspası kauçuk paspas gibi yakayabılırsın yalnız iyice kuruduktan sonra arabaya yerleştirebilirsin ıslak veya nemliyken koyarsan bir zaman sonra kötü bir koku oluşuyor
hocam ben halı paspasları kullanıyorum. vanish manişh değil direkt el yıkadığımız sıvı sabundan damlatıyorum fırçayla bir güzel köpürtüyorum. ama arkadaşların dediği gibi iyice kurutuyorum.
+ sı bu hafta sonu elde yıkama modunda ya da en kısa soğuk programda MAKİNA deneyimi yaşatacağım paspaslara sonuçları yazarım![]()
bekliyoruz bakalım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
toruzn haricinde paspasın altında halının gözenekelerini kapatan kımyasal bir madde var ..zamanla o ozellıgnı kaybedip .parca parca dokuluyor..bence makınede yıkamayın elde devam yınede sız bılırsınız...
onrky
1.4 starjet 95hp
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri