arkadaşlar bu pazar 17:00 da havaalanında olmam gerekiyor.malesef katılamıyorum.sizlere iyi eğlenceler
Printable View
arkadaşlar bu pazar 17:00 da havaalanında olmam gerekiyor.malesef katılamıyorum.sizlere iyi eğlenceler
Ticari amaç = para kazanma amacıdır. Verilen fiyatlar 0 kar ile verilmiştir. (Yani siz böyle bir grubuz böyle bir toplantı yapmak istiyoruz diye bir otele gittiğinizde size verilecek fiyatlarla kıyaslamanız gerekmektedir. Verilen fiyat 60-80 TL gala dahildir. Lütfen üşenmeden otelleri sırayla arayın 5 yıldızlı en dandik otelden başlayarak fiyat alın bu fiyatın altında herşey dahil konaklama + gala+ kokteyl fiyatı veren otel olursa antalyada ben hepinize kendi cebimden bu organizasyonu yapacağım :) ) Amaçlanan nokta güzel bir toplantı yapılması, toplantı esnasında bütçesi yeteli olamayacak kişiler içinde sponsor alınmasını kapsamaktadır. O yüzden ticari amaç farklıdır, kişinin bireysel olarak bu forum üyelerine destek vermek amacıyla bağlantılarını kullanarak toplantı düzenlemek istemesi farklıdır. Sapla samanı ayırın lütfen...
Yani burada insanlara güzel bir tanışma toplantısı sağlamak ve siteyede tanıtım imkanı vererek ayakta durmasını sağlamak için yapılan bir teklife gösterdiğiniz tepki hiç hoşuma gitmedi açıkçası.
Slm mıllet uzulerek soyluyorum yakın akrabamın son dakka saglık sorunu nedenıyle gelme durumum ıptal durumunda bılgınıze
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum.
Aklıma takılan sorular var;
Real de otoparkta yer bulma sorunu(açık kapalı), hep bir araya gelebilme sorunu, buluştuktan sonra ne yapıyoruz?
Pazar günü konyaaltında plajlarda park edecek yer çok bulunuyor.
Gündüz olursa fotoğraf ta çekilebiliriz.
Düşünceleriniz!....
ooo antalya süpersiniz... Toplanılıyor ha... Çok güzelll.... Resimlerinizi ve buluşma detaylarını sabırsızlıkla bekliyoruz...
Ali Bey bu seferlik tanışmamızı yapalım, etkinliklerde bol bol fotoğraf çekeriz. Real otoparkından ziyade operanın yanı diyelim aslında buluşma noktasına, hem realin tam tersi istikamet olduğu için yer bulma sorunumuzda ortadan kalkar. Pazar günü görüşmek üzere...
1. Ally_07 : Ali Uğurel
2. Sharloot - Orhan Çamdoruk
3. Style07 - İsmail Demirci
4. Juke - Erdinç Özkan
5. Kolombo - Özkan Saçkan
6. 07Can - Alican Kocabıyık
7. süleyman07 - Süleyman Yalçın
8. Japon07 - Koray Gül
9. Serkan86 - Serkan Yalçın
10. HugemaN - Alçın Kocaman
11. The Big Punto - Ali Türk
12. Mrttkc - Mert T.
13. erdiyilmaz - Erdi Yılmaz
14. Hakansogucak - Hakan Soğucak
15. santiago - zeki özkan
16. evoantalya - Tolga Özdemir
Bu listeden halen cevap vermeyenler var, katılmayı düşünen arkadaşlar "+1" yazarak cevaplarlarsa seviniriz. En azından katılımın aşağı yukarı kaç kişi olacağınıda takip etme fırsatımız olur...
malesef katılamıcam pazar akşamı sekizde teyzemi almam gerekiyor havaalanından, başka sefere inş.
hafta sonu akrabalarımdan birinin rahatsızlanması nedeniyle bende katılamıyorum bi ege turu yapıcam pazar gunu... artık bi dahaki buluşmaya arkadaşlar
16.01.2011 pazar Real Avm 19.30 Buluşmasına Katılacakların Listesi
1. Ally_07 : Ali Uğurel + (Telefonla görüştüm 19.30 olmazsa, ilerleyen saatlerde katılabileceğini söyledi)
2. Sharloot - Orhan Çamdoruk + (Katılacak)
3. Style07 - İsmail Demirci + (Katılacak)
4. Juke - Erdinç Özkan + (Katılacak)
5. Kolombo - Özkan Saçkan + (Katılacak)
6. 07Can - Alican Kocabıyık - (katılamıyor)
7. süleyman07 - Süleyman Yalçın - (ulaşılamadı)
8. Japon07 - Koray Gül - (ulaşılamadı)
9. Serkan86 - Serkan Yalçın - (katılamıyor)
10. HugemaN - Alçın Kocaman - (ulaşılamadı)
11. The Big Punto - Ali Türk + (Katılacak)
12. Mrttkc - Mert T. – (ulaşılamadı)
13. erdiyilmaz - Erdi Yılmaz - (cevap vermedi)
14. Hakansogucak - Hakan Soğucak +(Katılacak)
15. santiago - zeki Özkan - (ulaşılamadı)
16. evoantalya - Tolga Özdemir - (katılamıyor)
17. Halil Arıkız (kayıtlı değil) + (Tlf.görüştüm katılabileceğini söyledi)
Hakan Real kapalı otoparkında buluşmak sanırım en doğrusu. Çünkü bugün bile otopark fulldü. Operanın orası bile. Birde hakan senin tlf. alsak en azından orada buluşamama durumunda telefonlaşırız.
0507 3356639 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar... Oradaki duruma göre operanın orası dolu olursa kapalı otoparka geçebiliriz....
Erdi beyinde katılımı forum yöneticisi olarak oldukça güzel olurdu. Umarım kendiside orada olur ve tanışma fırsatımız olur.
kapalı acık bi yer belirlenmedimi hala merak ettim :D
Ben kapalı otoparkta arabayı yıkatıcam orda olurum gelenlerle cepten haberleşiriz
bende birazdan cıkcam arabayı ykatır biraz takılırım :) 542 386 43 43 benlede haberleşin :D
ok ben az önce reale ugradım çok kalabalık ama kapalı otoparkta yer mevcut yıkama da saat 21:00 kadar açıkmış bilgin olsun.
Tel: 0543 539 84 09
hani resimler nerde :D durun bende bi tane var koyayımda gelemeyenler çatlasın :D
telefon çekimi idare edin birazda sigara dumanı var exotic bi hava olsun diye :P
https://img705.imageshack.us/img705/...6012011108.jpg
Uploaded ImageShack.us
erdinç hemen eklemişsin resmi sigara dumanında çok exotik çıkmış :)
gelemeyenleri çatlatıcaksın valla :)