erzurumda canım sıkıldı geldim cok soğuk :D
Printable View
erzurumda canım sıkıldı geldim cok soğuk :D
haftaya pazar günü(06.02.2011) kemer de slalom yarışları olacağını duydum.etkinlik olur ise pazar günü kemer de olucam.
kemer de bir etkinlik için ne dersiniz???
tek olma herkez orada olsun :D
kemeredeki yarış çok büyük ses getiricek eğer planlandığı gibi sorunsuz yapılırsa ntv spor,başkent tv ve tv8 canlı yayına geliyormuş orda erkenden gidip yer kapılırsa iyi bi görüntü çıkarabiliriz. ben orda olucam bi mani çıkmazsa yarışta hakemim
[IMG]file:///C:/Users/Win7/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]
facebookda 'gymkhana yarısı KEMER' diye aratırsanız detayları görebilirsiniz.
Benim arkadaşta Honda Antalya olarak gurup kurdu 20 arabalık yer ayırtmış isterseniz bizede yer ayarlatabilirim Honda & Fiat yan yana olur :)
yer kaldıysa bende görüşebilirim ama çok hızlı şekilde organize olup NET sayı bildirmek lazım ;)
Ben üzülerek katılamıyorum arkadaşlar.
ben gelicem gelicek varsa buradan cok yavaş bağlantı iletişim felan numaramı alsınlar haberleşelim 542 386 43 43
yarışta çok büyük bi aksilik çıkmazda bende ordayım yarışta hakemim çünkü ;) görüşebiliz. 05557779201
bizden de bir araba yarışa katılacak biz de sabahtan yola çıkıcaz.0543 307 61 70
Orhan sen görüş bizler içinde yer ayırtmaya bak...
yaw herkez numarasını bırakmış arayan soran yok bi kişi organize etsin şu işi hakan neredesin sen halledersin :D oradada yer felan ayarlayın işte ister konvoy gideriz ister tek tek yeterki birisi organize etsin olayı...
biz 2 araba ile konvoy şeklinde gidicez son hazırlıklar yapıldı.
sabah 09:00 da yola çıkacağız.
erdinç bu konuda çok haklısın forum daki arkadaşlar yarışın olduğunu bilmiyorlar ve bu nedenle kimseden ses çıkmıyor...
sabah irtibata geçersen seni konvoya alırız.
seni göremedim ki orada biz müzik standının oradaydık serkan hondacıların önünde :D neyse bi ara tanışırız inş :)
https://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho..._2480456_n.jpg
Şundanmı bahsediyorsun :)
Sayın Organizatörümüz sizden haber bekliyoruz:)
Geçen hafta Işıklar yolu üzerinde gördüm seni ama trafik vardı görmemle geçmem bi oldu :)
Yapalım tabiiki ;)