Aile olmadan da olur değil mi:)
Printable View
Aile olmadan da olur değil mi:)
Doğru söylüyorsun Özkan abicim:)
Orhan niye 12 aralık diye düşündün. Gelecek haftadan itibaren yağışlı hava dalgasına giriliyor. bu hafta yapsak olmuyormu. ?
arkadaşlar bu hafta sonu üniversitenin arkasındaki seyirci özel etabında slalom yarışı düzenlenicek hem buluşma hemde isteyenlerin yarışa girmesiyle güzel bi etkinlik olabilir.
Giriş Yap | Facebook
Bu pazar Akdeniz Üni'de toplanmak benimde aklıma geldi ama süre çok kısa yeterli katılımın olucağını sanmıyorum ama istenirse bu hafta sonu Akdeniz Uni'de buluşabiliriz, ben gidicem zaten 07 DZ 646 plakalı kırmızı Doğan SLX ve Subaru Impreza ile 2 arkadaşım yarışıcak onları izlemek için bende gitmeyi düşünüyorum arabamı gören yanıma gelir toplanırız o zaman :)
olabilir ben orda olucam zaten yarışta görevliyim, araba ayarlamaya çalışıyorum puntoyla girmeye kıyamıyorum :)
Alican yarın mı pazar günü mü?
pazar günü
tamamdır Alican bilgi için teşekkür ederim orada olmaya çalışacağım:)
rica ederim görüşürüz iyi geceler
Herkez bu pazar yani 05-12-2010 tarihinde Akdeniz Universitesinde olsun o zaman ben saat 10 gibi orada olurum inşalah :)
Alican inşallah bende yanınızda olucam. k.i.b. görüşmek üzere.
herkesi bekliyorum inş. ilk olmasına rağmen güzel bir etkinlik olur benim üzerimde arkasında AKÜMOST yazan gri bir gömlekle dolaşıyor olucam diğer göverli arkadaşlarda giyicek o gömleği ama buluşmada sıkıntı olmaz yaka kartım takılı olucak ;)
45 dakika sonra akdeniz uni. deyim :)
Ya ben ayarlamaya çalıştım buluşmayı kendim gelemedim buluşabilen oldumu bari?
Katılım sayısı az gibi ama herkez burdan yazsın gelip gelmiyeceklerini kesin olarak gidelim bu hafta sonu
arkadaşlar ben bu pazarda çalışıyorum.bizler en iii si go-kart yapalım derim
geçen pazar bn gittim gayet iyiydi.
şöyle bir durum var go kart tan sonra bzm punto lar oluyor size bmw:-)