14 temmuz işi yattı galiba hiç kimse ilgi göstermiyor :(
Printable View
14 temmuz işi yattı galiba hiç kimse ilgi göstermiyor :(
evet orhan doğru söylediklerin.bir türlü gp antalya buluşması yapılamadı.
geçen yıl Özkan ve İsmail buluşmuşlardı.ben ise gidememiştim.
havaalanında olmamıza rağmen İsmail le bile daha görüşemedik.işler yoğun.
antalya da gp çok ama forum üyesi 10 kişiyi geçmez.
özkan doğru söylüyorsun şu yaz sezonunun biraz hafifletelim.iii olur yani
Eveeet mübarek Ramazan ayı geçti bayram bitti şimdi toplanma zamanıdır dostlarım :)
Evet arkadaşlar bir buluşma ayarlayalım!
Ben daha önce konu açmıştım kimseden ses seda çıkmadı.
Hadi millet şimdi konuşup bir gün belirliyelim.
Bende Antalya/Kemer 'denim ama bi süreliğine iş için Muğla/ortaca da görev yapıyorum.
Antalyaya tayinim çıkar çıkmaz katılıcam buluşmalara :)
Hadi Ozaman diyorum aktif olsun bu seferkonu.....
Ben çok kez konu açtım bulaşalım diye bu sefer biri tarih belirlesin hepimiz uyalım. Eşlerle/kız arkadaşlarla , çoçuklarla süüper olur diyorum.....
3 4 kişi olsun yinede buluşun antalyadan bekliyoruz...
Bu sefer bende istiyorum bi buluşma. Aslında tüm türkiyeyi Antalyaya toplamak istiyorum. Bi otelde 3-4 gün tatil, Birmot serviste bakım, Chip tunning, Bütün uygulamalarıın yaptıracakları bir ortam hazırlamak isterim... Bakalım Önümüzdeki Yıl Nisan, Mayıs gibi yapmak lazım aslında...
Hadi kimseden ses yokmu?
Ben burdayım gençlik ayarlayın buluşalım.
Valla neden olmasın benim için farketmez ben 3 aydır 08:00-20:00 ve 20:00-08:00 saatlerinde çalışıyorum vardiyalı olarak o yüzden kendime çok fazla vakit ayıramıyorum siz bir tarih belirleyin ben imkanlar dahilinde olursa emin olun gelirim.
arkadaşlar bayram dönüşü aralık ortası gibi bi slalom yarışı düzenemeyi düşünüyoruz akosk (akdeniz motor sporları klübü) olarak mekan için iki yere bakıldı ama büyük olasılıkla karatay lisesinin ordaki çakıl restorantın yanındaki boş alan için görüşmeler yapılacak yer fazlasıyla müsait yarışın dışında eğlenceli hale getirmek için festival tarzında bi organizasyon düşünüyoruz modifiyeli araçları falan getiricez birazcık ses getirsin istiyoruz dolayısla grandepuntotr antalya ekibi olarak orada toplanılsa diye düşünüyorum hem buluşma etkinliği olur hemde yarışı izleme fırsatınız olur ayrıcada antalyadaki gpleri sergilemiş oluruz kesin tarihleri belirlendiği zaman haber vericem.
Öncelikle merhaba foruma yeni katılmış bulunuyorum.ama daha önceden de takip ediyordum.baktım antalyalı gp'ciler az sayıda kalktım geldim:)artık buluşma olursa +1 :)
neden mersin buluşmalarına katılmayı düşünmüyorsunuz..:):)