Arkadaşlar tam emin değilim ama forum içersinde bir rekora imza attık galiba
Gördüğüm kadarı ile en çok cevap yazılan konu olduk. Bizim arkamızdan 333 cevapla damla etiketi konusu geliyor.
tabiki böle bi ortam kaçarmı
Arkadaşlar tam emin değilim ama forum içersinde bir rekora imza attık galiba
Gördüğüm kadarı ile en çok cevap yazılan konu olduk. Bizim arkamızdan 333 cevapla damla etiketi konusu geliyor.
gercekten rekora doğru doğru her şeyle katılımıyla cevaplarıyla görüntülenmeleriyle
rekor ankarada
walla kusura bakmayın arklar. biz büyük buluşmaya küçük bi buluşmayla katılmayı düşünüyorus. 3 gp birlikte gelecez.![]()
eskişehir yolundan geçiyorsanız ben de katılayım!
walla tam isabet.eskişehir yolunda buluşucaz.odtü kavşağından önceki opet war. orda buluşucaz. gelen olursa beklerizwalla çok heycanlandım.çok güzel bi gün olacak gibime geliyor.
ooh süper. yalnız ben hacettepeden gelip odtünün oradaki altgeçitten geçcem.yani istanbul yolunun başında buluşabilirz
erken gelmeyı cok ıstıyorum ama çok zor olucak.. pöfff
evet listedeki arkadaşlarla geliyoruz.
olablr. ozmn bz opetten çıktıktan sonra odtü kavşağından sonra mı öncemi artık orasını tam hatırlamıyorum. ist yoluna bağlanan yoldan gidicez.orda büyük bi boşluk war sağ tarafta. sanayi odası mı bilmem ne odası war. ona bağlanan bi yol orda beklersen ordan senide alır 4 leriz![]()
dikmen-öveçler-balgat civarında oturan varsa bizde haberleşip beraber gidebiliriz![]()
atatürk sitesindeyim.obaa 5 olduk
gel abi birlikte gidelim
![]()
Buluşmadan önce aracı yıkatmaya götüreceğim! Ben de katılmak isterdim konvoya ama neyse artık, dönüşte beraber geliriz![]()
bende öveçler 2.caddedeyim giderken benide al kardeş![]()
ok bana uyar.sen yer söyle yeterkinerde beklicen beni
fark yapmaz bnm için. aynı şey nasıl olsa. önmli olan puntolar bir olsun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri