olblr. bana uyar saat 12 de kartaşta buluşaLım o zmn.
olblr. bana uyar saat 12 de kartaşta buluşaLım o zmn.
yaw ağzımı sulandırıyosunuz,biyerimiz şişecek. Ankaralıyım ama Ankara buluşmasına katılamıyorum!!!Eskişehirde aylardır 4 kişiyi toparlayıp buluşma ayarlamaya çalışıyorum ama nafile!Elimden tek gelen sizlerin iyi vakit geçirmesini dileme![]()
emre yakınsın buraya çık gel
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
kop gel emre.eskşehir yolundan senide alırız.bak 5 kişi olduk![]()
saat kaçta buluşacaksanız ? olursa bende geleyimde 6 olalım
yıkama konusunda batıkentte bir yer vardı, ercan abiyLe gitmiştik. köpükLü yıkıyor orası da gayet iyiydi. yine oraya gitmeyi düşünüyorum.
ama suyun basuncundan mıdır nedir, şimdiye kadar hiç su aLmayan sis farLarım orada su aLmıştı (bugu yaptıLar)
turtLe wax ciLamı da aLdım, bakaLım sonuç nasıL oLacak merak ediyorum : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bu arada; bu buLuşmada ve diger buLuşmaLarda açıLmak üzere bez vs. üzerine bizim sitenin Logosu oLan bir fLama güzeL oLurdu. bir kaç sitede görmüştüm onun önünde fotograf çektiriyorLardı hoş görüntüLer oLuşuyordu. 2-3 tane yaptırıp izmir ve istanbuLdakiLere de gönderiLebiLir asLında onLar da kuLLanırLar. gerçi rekLamcı da 1-2 tane baskı yapar mı mechuL en az yüz tane fiLan derse kötü
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bladekel bende dikmen akpınar opetin oradayım bende seninle beraber inebilirim aşağıya.
bu arada pazar günü bahceli 7.caddede mazdacılar toplanmıştı. araçalarının ön cam sağ üst köşesine orta büyüklükte bir kağıda sitelerinin isimlerini yazmışlardı. bizde yapsak nasıl olur?
Bizim sitickerlerde yazıyo zaten sitenin adı
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
stıker dan sende varmı ercan abi
var buluşmada getiririm yanımda
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri