Tşk Mehmet güzel gündü bunlar benim acımdan ısınma ve tanıma zamanı oldu yapılacak olan tüm organizasyon lara katıltıkca tadından yenmeyecek kıvama gelecez bizde :))))
senin canın sağolsun kardeşim.1 değil 5 arabamıda parçalaburak kardeşim RC aracını parçaladığımdan artık yüzüme bakmaz bir dahaki buluşmalara katılmaz sanırsamseviyorum senide kardeşim çapulcu nehirimi ıssır burnundan ..
sende küçük cadıları öp benim yerime
![]()
Tşk Mehmet güzel gündü bunlar benim acımdan ısınma ve tanıma zamanı oldu yapılacak olan tüm organizasyon lara katıltıkca tadından yenmeyecek kıvama gelecez bizde :))))
Konu femoli tarafından (17/06/2013 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.
Konu femoli tarafından (18/06/2013 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.
fotoların devamı yarın![]()
mimit bey şu benim malum foto yu kaldırsak ya![]()
ahahahha son fotoda Burak abinin hareketi bonus olmuş![]()
Fotoğraflarımızın bir kısmı Facebook sayfamıza da paylaşıldı. Eski - yeni tüm buluşmalardan fotoğraflar da yer alıyor.
PuntoTR GrandePuntoTR BravoTR Facebook Sayfası
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
nasıl kıskandım... nasıl kıskandım... bir kez daha doğru arabayla doğru yerde olduğumu düşündüm... fotoğraflar çok güzel... çok güzel bir organizasyon ve etkinlik olmuş özellikle ailelerin de olması on numara olmuş... orada bulunan herkese teşekkür ediyorum...
istanbul e artık sıra bizde galiba![]()
![]()
Ne foto cekmissin.. helal sana...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
burak ın makinesi elime geçirdim göçürdümyarısını o yarısını ben çekmişimdir daha yayınlamadıklarım var
![]()
Resimler süper.. Bu güzel buluşmayı bi dahaki sefere karadeniz kıyları Akçakoca vs. tekrarlanabilirmi acaba![]()
Amasraya da bekleyecez inşallah. Biz burdan Bartınlı arkadaşlarla yaparız organizasyonu.
Ramazan öncesi bir paintboll yapılabilir :)))
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri