Çok güzel bir buluşma oldu, katılım gösteren, bizlerle beraber vakit geçiren, emeği geçen herkese ve sponsorumuz Kavaklıdere Fiat Yetkili Servisi + Müslüm Abi'ye teşekkürlerimi bir kere daha sunuyorum.
Darısı diğer buluşmalarımıza
Ekleme: Oruç, mükemmel ötesi konvoy videomuzu da youtube a yükleyiver![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (16/06/2013 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Çok güzel bir gündü, çok ama çok eğlenceli ve keyifliydi.En başta saygıdeğer Müslüm bey ve Mehmet kardeşime böyle bir geziyi organizasyon ettikleri için çok teşekkür ediyorum.Ben ve ailem çok güzel zaman geçirdik, şimdiden bir sonraki buluşma için sabırsızlanıyorum.
Uploaded ImageShack.us
![]()
Konu AYTEK AYDIN tarafından (16/06/2013 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Buyrun bu da geçiş töreni)
https://youtu.be/tpia2h7jWqQ
Sent my Ericsson A1018 using
Yeni üyelerimizle tanışmak ve eski muhabbetleri tekrar yaşamak çok güzeldi.
En kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle müslüm abi ve mimit bey'e teşekkürlerimi sunarım![]()
çok güzel görüntüler, keşke katılabilseydim, umarım bir dahaki sefer artık![]()
Oncelikle katilan tum uyelerimizin yuregine saglik...
Bulusmaya sponsor olan ve desteklerini forumdan esirgemeyen Kavaklidere oto ve Muslum beye tesekkurler...
Bulusmayi organize eden arkadasim Femoli Mehmet ve diger tum emegi gecenlere tesekkurler...
Hepinizin yuregine saglik...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
öncelikle KAVAKLIDERE Müslüm abiye ve Femoli abiye katkılarından ötürü teşekkür ederim.güzel bir buluşma oldu çok güldük eğlendik katılan katılmayan herkese teşekkür ederim..![]()
Geziyi planlayan, gerçekleştiren, katkıda bulunan ve katılan herkese teşekkürler. Yenisinde görüşmek üzere...
2009 Linea T-Jet Dynamic Çöl Grisi + SP 2
0-100 9.2 , tork 206/1750 , 120-135 HP
Buluşmaya katılan organizasyon sorumlusu Mehmet bey'e sponsorumuz Kavaklıdere Fiat Yetkili Servis Müslüm bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Emeği geçen herkeze ve tüm katılımcılara tşk. ederim..
güzel bir buluşma olmuş gelmek isterdim![]()
Organizasyonda emegi geçen herkeze teşekkür ederim. Güzelbir buluşmaydı.
Mükemmel bir buluşma oldu katılan tüm arkdaşlara teşekkür ediyorum, uzun zamandır bu kadar güzel eğlenmemiştik
öncelikle müslümüm gaymağım adam gibi adamsın inan bunun için çok sebep var ama hiç birini yazmayacam
osman oruç unik06 (sonradan gurme) olm sen her buluşmaya gel palyanço gibisin herkesi güldürüyorsunelife nasıl acıyorum bilemezsin
tolgacan ve cağrıcan hiç kopmayalım sizlerle artık ailem gibim oldunuz anasını satim
burak kardeşim RC aracını parçaladığımdan artık yüzüme bakmaz bir dahaki buluşmalara katılmaz sanırsamseviyorum senide kardeşim çapulcu nehirimi ıssır burnundan ..
faruk tuzlu kardeşim buluşmadan en çok zevk alan kardeşim en çok sen eğlendim nasıl kıskandım, eee çocuk sahibi olmak böyle bişi hacı inşallah adasımla top oynayacağımız buluşmalarda yapacağız
erdican hoşgeldin sefalar getirdin ama biraz kilo ver olm oruçla yarışmı etmeye çalışıyon geçemezsin oruç açık ara önde olur hep
mert sende hoşgeldin canım taa istanbullardan çıktın geldin buluşma için ayağına sağlık iiki tanımışız senide
Adwes korkacak bişi yokmuş dimi , burda herkes aile gibidir buluşmalara katıldıkca daha iyi anlayacaksın
okul arkdaşım ilker , hüseyin, erhan, bora, engin, cemal ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum Harika bir gündü ramazandan sonra mükemmel bir etkinlikle tekrar karşınızda olacağız![]()
Güzel bir buluşmaydı, eskiler yeniler buluşması gibi oldu, böylece bir kez daha gördük ki bu forumda yeni olsun eski olsun kardeşlik dostluk hep baki kalacak....
Başta Müslüm Abi'ye ve buluşmayı organize eden femoli Mehmet Abi'ye bir kez daha teşekkürler.....
Video da gördüğünüz gibi Müslüm Abi virajı alamamış....![]()
Bundan Sonraki buluşmaların hepsine elimden geldiğince katılmaya çalışıcağım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim . Güzel bir gündü...
Profesyonel SLR fotograf makinesiyle büyük aile fotoları çekildi. Onlar da paylaşılsa..
tam fiat kardeşliği olmuş
süpersiniz,
emeği geçenlere tebrikler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri