mehmet benim degişiligi sana zahmet yaparmısın (ati rugerm)
ati rugerm (+4)(PB 2 Kişi)
mehmet benim degişiligi sana zahmet yaparmısın (ati rugerm)
teşekkürler
arkadaşlar hafta sonunu iple cekiyorum
Arkadaşlar bu arada ufacık bir detayı da belirtmek isterim hazır aklıma gelmişken.. Aramızda sevimli dostlara sahip olanımız varsa, özellikle de sevgili sadık köpeklere, gideceğimiz mekan onlar için de çok eğlenceli ve özgür bir yer olur.. Tasmalarıyla gelmeleri kaydıyla isteyen katılımcılarımız yanlarında sevimli dostlarımızı da getirebilirler...
Şahsen kızımızın araba tutma sorunu olmasaydı biz Lenamızı getirmeyi planlıyorduk, ki hala da getirebiliriz sabahki kararımıza göre..![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
arkadaşlar rc si olan arkadaşlarda minik bi rc show düşünebilir. sadece bir fikir !
photoshop soranlar oluyor.....
tabi olabilir aslında yarış tarzında yapılabilir birinciye hediye verilebilir ..
Balık tutma olayı var diyordunuz arkadaşlar! Var mı öyle bir şey, yanıma olta alayım mı?![]()
5 yada 6 tane var orada ama yinede isteyenler kendi oltalarıyla gelmelerini tavsiye ediyorum
ne haritaymış yavv..
ya şimdi ben istanbuldan ankaraya geldim diyelim ordan nasıl bulcam ben yolu yaf![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
bulamıycan çünkü bende ankarada olduğum halde bişey anlamadım haritadan![]()
valla alper kardeşim sağ olsun beni yanlız bırakmıyacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri