buluşmanın başlama saatini ve şu beş ytl ile biraz detayları yeniden yazabilirmisiniz buraya acaba göz önünde olsun arkadaşlar..
buluşmanın başlama saatini ve şu beş ytl ile biraz detayları yeniden yazabilirmisiniz buraya acaba göz önünde olsun arkadaşlar..
ücreti orada hallederiz arkadaşlar, şimdiden sizi yormanın hiç ama hiç gereği yok..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
ücretleri giriş esnasında bilet karşılığında vereceğiz biletler yemek ve organizasyon için geçerlidir
carrefour taraflarına yakın olanlarla orada buluşup gidelim.
photoshop soranlar oluyor.....
Konutkent, Koru Sitesi, Ümitköy, Çayyolu, Beytepe, Bilkent güzegahları da beni takip ederBu civarda olanlar ve benimle birlikte gelmek isteyenler önceden haber etsin, ortak bir buluşma yeri saptarız.. Ancak şöle bişi var, haylice erken gideceğim ben
Gelen son hazırlıklara da yardım eder :p
bende muhtemelen alper'lerle konya yolu devamı dikmen girişinde bekleyip peşlerine takılırım
(alper kardeş sana özelden tel numaramı gönderiyorum)
etlik keciören demet ve o civarlarda olanlarda kasalar civarından beraber gidebiliriz
eğer sen de mutluysan farını yakkkk
eğer sen de mutluysan selam ver
eğer sen de mutluysan ve bi GP kullanıyorsan, eğer sen de mutluysan buluşmayaaa geeellll...
kocaman bi aile olacağız, yupiieee
organizasyon dehset oradaki bulusmayamı gelsem acaba
ama istanbulda afaroz eder bizi herhalde
arkadaşlar organizasyon 10 da biz 9.30 da konya yolu rampayı çıkarken dikmen kavşağına gelmeden sağdaki cep te büyük boşlukta toplanıyoruz oradan konvoy halinde sakince gideceğiz arkadaşlar benim tel 05396114188 05464502303 ikisi de sürekli açık olacak
pardon sayfa 5 i okumadan msj yazmışım..
tmm 9.30da ordayım bende!
Konu canberkkilic tarafından (06/06/2007 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar "Punto Güzellik Yarışması" hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi vermek isterim;
Yarışma jürisi 1 jüri başkanı ve 3 jüri üyesinden oluşmaktadır. Jüri ekibi oraganizasyonumuza gelen tarafsız katılımcılardan seçilecektir. Ekibin 2 adet üyesi olan Jüri Başkanı ve 1. üye, Radyo Vizyon grubundan, diğer 2 üye ise henüz kendilerinden teyid alınmamakla birlikte, tesis sahiplerinden oluşacaktır. Etkinliğimizin başlama saatinden itibaren tüm jüri komisyonu otoparkımızdaki GP' leri tek tek inceleyerek, herhangi bir şart aramaksızın kişisel beğenilerine göre 1' den 10'a kadar puanlama yapacaktır. (10 en yüksek puan) Saat 16:00 sularında puanlama sonlanarak, sonuçlar jüri başkanı tarafından bizlere bildirilip, anons edilecektir. İlk 3' de yer alan araç sahipleri ise güzellik yarışması ödülüne layık görülecektir..
Konu GaladrieL tarafından (06/06/2007 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri