yok bilader 100 kişinin ortasında uçurulacak bir alet değil o ;)
Printable View
yok bilader 100 kişinin ortasında uçurulacak bir alet değil o ;)
eveeeet heycan var mı heyecan....bende var
heycan olmazmı ya :) 60 puntoyu bida nerde görcez birarada...cok güzel olcak kanımca ...
en iyi www.meteor.gov.tr bilir :D
ama yarınki sabah hava raporuna bakmanı tavsiye ederim ;)
Ben de ona güvendim ama arabam şu anda çamur içinde:D:D:D
Buluşmada sanırım araçlar kirli olacak.Organizasyondaki arkadaşlara söyleyelimde orada araç yıkama için bir yer ayarlasınlar:D
gp lerimiz temiz de olsa kirli de olsa her zaman güzeller zaten :thumbs_up2::thumbs_up2::thumbs_up2:
ne yapcaz
3. Gelenekselciler ;)
Bol bol görüntü isteruukkk...
panik yok arkadaşlar, sizler sadece ara sıra yağabilecek olan yağmura karşı ufak önlemlerinizi alın yeter...yağmurluk gibi..
bereket yağacaksa, yağmasın denmezzz :)
11 mart günü de hava kapalıydı her işte bir hayır vardır arkadaşlar ne olursa olsun güneş ya da yağmur büyük bir aile olarak en iyi şekilde eğleneceğimizden eminim
Yaz yağmuru yağsa da çok fazla etkilemez...
istanbul bugun acık. yamur olmaz bence yarın :)
Yağmur da yağsa, kar da yağsa yarın birlikteyiz inşallah!!!
Günlerdir geri sayım yaptığımız bu büyük buluşma bomba gibi olucak hayırlısıyla.. (biras sulu bi bomba olabilir belki :p )
olsun yaşasın gp kardeşliği
valla https://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/resim/Db/95.gif (GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI) dio da bu bizi etkilermi???? bence hayırrrrrrrrrr ya sizceee?????
Aracımı az önce yıkadım.Buluşmaya hazır:)
Yarın gündüz değil de gece yağmur yağar umarım:)
Ben yağmur riskine karşı yıkamayı düşünmüyorum! Yarın "en pis GP yarışması"na katılacağım! :D :D :D
bana felaket heyecan bastı walla... :kicking0:
son işlerle uğraşıyorum, elim ayağama dolanıyo heyecandan :X
bu arada sabah ne çok aç, ne de çok tok gelin olur mu :)
Allah utandırmasın,kolay gelsin...
Hadi hayırlısı...Sabaha görüşmek üzere iyi akşamlar...
arkadşlar kötü bi haberim var birazdan yola çıkıyoruz bi iş için memleket urfaya gidiyoruz maalesef gelemiyorum kusura bakmayın ama size iyi eğlenceler
evet arkadaşlar yarın güzel bir gün olacak
konya yolunda buluşma kaçta bilgisi olan var mı acaba :happydan:
bi de konya yolundaki buluşma noktasına ulaşım araçsız nası sağlanıyo bilen varsa hangi dolmuş otobüs vs. ile gidilebilceini çok sewinirim... :)
arkadaşlar konya yolunda bir grubu ben alacağım kısmetse aştiden toparlamaya başlayacağım buluşma için bekleyen araçlar dörtlülerini yakarlarsa kimse kalmamış olur 9.20 den itibaren emek metro istasyonundan önünden başlayıp 9.30 gibi konya yolunda rampayı tırmanırken sağdaki cepte olacağım 9.30 gibi arkadaşlar orada olursa kimse kalmamış olur
05396114188
05464502303 herhangi bir konuda yer ile ilgili bir sıkıntı çıkarsa cepten ulaşabilirsiniz arkdaşlarr
alper biz batıkentten gelicez. yetişebilirsek sizin konvoya takılırız.
Er-NnN ankaray'ın emek istasyonunda inersen en geç 09:15 e kadar konvoya yetişebilirsin sanırım
alper ordan toplamaya başlayacak :welcome:
Herkese iyi eğlenceler kib:(