Mesajları okudukça aklıma Polis Akademisi Filmindeki silah delisi polis aklıma geliyor:)
Printable View
Mesajları okudukça aklıma Polis Akademisi Filmindeki silah delisi polis aklıma geliyor:)
oyuna benide ekleyin + 1
Evet arkadaşlar burayada diğer tarafada yazayım elimizdeki tüm imkanları zorlasakta çok büyük bütçeli bir organizasyon olacak bu nedenle maddi imkanlarımız doğrultusunda elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz bu nedenle gelen kişilerden gp lerde dahil olmak üzere kişi başına 5 ytl paintball oynayacak kişilerdende 15 ytl ücret alınacaktır anlayışınız içinde teşekkür edrim
Kişi başı == 5 ytl
Paintball== 15 ytl
Toplam== 20 ytl
oynamak istemeyen bu muhteşem organizasyona 5 ytl ile katılabilecekler
kişi başı arkadaşlar yanlış anlaşılmasın katılan herkes
Sefgili Arkadaşlarım;
Femoli arkadaşımın da belirttiği üzere, katılımcılardan kişi başına 5,00 YTL gibi cüzzi bir ücret almamız gerekiyor.. Gönül isterdi ki bunu da almayalım, ancak sizlere daha güzel ve doyurucu :) bir sunum yapabilmemiz adına malesef mecbur kaldık.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim..
Paintball ile ilgili olarak da, tesisin en aktif olduğu günlerden biri olan pazar gününde 13:00 ile 16:00 arasındaki saatleri bizler için bloke ederek, normalde daha fazla olan meblayı, GPTR ailesi için kişi başı 15,00 YTL ye indirmeyi sağladık..Bu ücreti ödediğimiz takdirde, 100 adet boya mermisi ile, kurduğunuz takımda 1 oyun oynama şansına sahip olacaksınız....
walla ufuk kardeşim seni kuraya bile katmayacam bu gidişle direk hediyeni verecem hatta sana seç bile diyebilirim üstünle bir konuşayım sana bir hediye paketide yaptırayım oldu :):)
ücret konusunda gönüllerimiz bir;ücret olmaması için yoğun mücadele verdik dolu bir organizasyon ve gülümseyen yüzlerrrr
varsın olsun. ücret 5 deil 25 olsa yine değer bu buluşmaya :)
ücret gayet makul. parayı nasıl toplayacağımız belli mi ?
bide oranın yolunu bilmeyenler olabilr bnm gibi :) topluca buluşaccağımz bi yer belirlendimi acaba? biraz baktım msj lara yazzmıodu...
bencede ücret cok makul evet ryu nun dediği gibi parayı nasıl toplayacaksınız isterseniz burdan havale yapa bilirim eğer hemen gerekirse
arkadaşlar konya yoluna gelecek olanları neziroğlu renoyu geçtikten sonra tam rampayı çıkarken sağda cep var orada baya araba toplanır bir grubu ben alıyorum o zaman
ücreti orada hallederiz arkadaşlar, şimdiden sizi yormanın hiç ama hiç gereği yok..
ücretleri giriş esnasında bilet karşılığında vereceğiz biletler yemek ve organizasyon için geçerlidir
konya yolundan giderken sağ tarafta büyük bi showroom war.reno. sen orayı büyük ihtimalle görmezsin.çünkü köprünün altından geçeceksin. köprünün altından geçtikten yklaşık 1 km belki okdr da yok sağ tarafta büyük bi boşluk war.hemen dibindede yaya üstgeçidi war. ztn orayı görmemen imkansız. saati alper söyler sanırım.alper bende oraya gelcem. benide unutmayın.
carrefour taraflarına yakın olanlarla orada buluşup gidelim.
Konutkent, Koru Sitesi, Ümitköy, Çayyolu, Beytepe, Bilkent güzegahları da beni takip eder :) Bu civarda olanlar ve benimle birlikte gelmek isteyenler önceden haber etsin, ortak bir buluşma yeri saptarız.. Ancak şöle bişi var, haylice erken gideceğim ben :) Gelen son hazırlıklara da yardım eder :p
bende muhtemelen alper'lerle konya yolu devamı dikmen girişinde bekleyip peşlerine takılırım
(alper kardeş sana özelden tel numaramı gönderiyorum)
etlik keciören demet ve o civarlarda olanlarda kasalar civarından beraber gidebiliriz
eğer sen de mutluysan farını yakkkk
eğer sen de mutluysan selam ver
eğer sen de mutluysan ve bi GP kullanıyorsan, eğer sen de mutluysan buluşmayaaa geeellll...
kocaman bi aile olacağız, yupiieee
organizasyon dehset oradaki bulusmayamı gelsem acaba
ama istanbulda afaroz eder bizi herhalde
arkadaşlar organizasyon 10 da biz 9.30 da konya yolu rampayı çıkarken dikmen kavşağına gelmeden sağdaki cep te büyük boşlukta toplanıyoruz oradan konvoy halinde sakince gideceğiz arkadaşlar benim tel 05396114188 05464502303 ikisi de sürekli açık olacak
pardon sayfa 5 i okumadan msj yazmışım..
tmm 9.30da ordayım bende!
Arkadaşlar "Punto Güzellik Yarışması" hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi vermek isterim;
Yarışma jürisi 1 jüri başkanı ve 3 jüri üyesinden oluşmaktadır. Jüri ekibi oraganizasyonumuza gelen tarafsız katılımcılardan seçilecektir. Ekibin 2 adet üyesi olan Jüri Başkanı ve 1. üye, Radyo Vizyon grubundan, diğer 2 üye ise henüz kendilerinden teyid alınmamakla birlikte, tesis sahiplerinden oluşacaktır. Etkinliğimizin başlama saatinden itibaren tüm jüri komisyonu otoparkımızdaki GP' leri tek tek inceleyerek, herhangi bir şart aramaksızın kişisel beğenilerine göre 1' den 10'a kadar puanlama yapacaktır. (10 en yüksek puan) Saat 16:00 sularında puanlama sonlanarak, sonuçlar jüri başkanı tarafından bizlere bildirilip, anons edilecektir. İlk 3' de yer alan araç sahipleri ise güzellik yarışması ödülüne layık görülecektir..
kategori de açalım yaaaw!!! :):):)
misal,
en sempatik üye,
en çakal üye,
en efendi modifiye,
falan..filan ;););)
evet bak oda olabilir oké
<DIR>Arkadaşlar; sizlere gelen özel mesajlarda ufak bir eksiklik olmuş.. Lütfen aşağıda yer alan hediye sponsorumuza ait güncel hediyeleri değerlendirmeye alınız..
Birmot yenimahalle
2 tane fıat orj. t- shırt
3 adet direksiyon kilidi
1takım philips gt 150 h4 ampul
1 yangın sondürücü 1 kg
2 süper extra cila
2 konsantre şampuan
1 havalı balon kriko
</DIR>