abi hediyeni bana verdin ama sende benim hediyemi aldın. ona göre ne hediye getirceksen ortağız :D:D
Printable View
arkidişler hediye bol merak etmeyin.. isteyenlere yawru ördek bile verebiliriz :p yeter ki gelin siz, gerisi hiçç mühim değil :)
ufuk abi ahada körfezlilere ö.m. atıyom hediyeleri paylaşacakmış diye
mehmet tamam tamam sende sesini cıkartma gerci sende körfezli sayılırsın yani hediye boşa gitmez sus sus
Arkadaşlarım; buluşmamızda yer alan aktivitelerden "Punto Güzellik Yarışması" , "Dart uvası" ve "Çuval Oyunu" aşağıda özetleyeceğim şekilde oynanacaktır;
Oyunlar uva şeklinde set set oynanacaktır. Örneğin ilk setde, katılımcı sayısına göre belirlenecek ikili ya da üçlü gruplardan kazanan kişiler belirlenecek. Tüm setler tamamlandıktan ve her setin galibi belirlendikten sonra, setlerin galipleri kendi aralarında yarışarak, yine katılımcı sayısına göre 1., 2. ve 3. belirlenecektir. Kişi sayısına göre oyunların tek galibi de olabilir..
Örneğin dart uvasında;
1. set oyuncuları: Femoli-Erdi-Unik / kazanan; Erdi :p
2. set oyuncuları: Armaita-GaladrieL-Zeynep /kazanan; Zeyno :)
3. set oyuncuları: bıdır-vıdır-dıdır :p / kazanan; bıdır :p
Her bir setin galibi belirlendikten sonra, galipler arasında yapılacak final maçları sonucunda derecelendirme yapılarak, ödül veya ödüller teslim edilecektir... Benzer uygulama Çuval Oyununda da uygulanarak, yine katılımcı sayısına göre derece(ler) verilecektir.
Punto Güzellik Yarışması'nda ise; yönetim tarafından tarafsızlığına sonsuz güvenilen 5 kişilik jüri oluşturulacaktır. Jüri oluşumu önceden yapılmayarak, buluşma gününde göze jüri edasıyla görünen tiplerden itinayla seçilecektir :p Jüri üyeleri GPTR ailesi dışında kişiler olacaktır. Örneğin Radyovizyon ekibi gibi.. Jüri üyeleri gün boyunca otoparktaki araçları gezecek ve dış görünüm açısından 1' den 10' a kadar puanlamalar yapacaktır. 10 en yüksek puandır. Daha sonra jüri başkanı tarafından puanlar toplanarak, sucuk+ekmek partimizin başlangıcında sonuçlar bizlere duyurulacaktır.
Herhangi bir sorunuz olursa, şimdiden cevaplayabilirim. Ayrıca makul olan her türlü eleştiriye de açığım, makul olmayanlara da kapalıyım :)
Çok güzel bi organizasyon olacak...Hadi hayırlısı tüm yönetime ve emeği geçenlere teşekkürler şimdiden...
amanın heyecanlandım :) finaller bitince ben kemal otoya uğrayım bi süsleyelim kızımızı :)
Arkadaşlar son gün 7 haziran bu tarihten önce gelen kişi ve getirecek kişiler belli olması gerekiyor aksi takdirde en son liste geçerli olacaktır teşekkür ediyorum
Arkadaslar,
Sizlere çok çok eğlenceli, bol sohbetli ve renkli bir buluşma diliyorum.. Aranızda olamıyacak olmak çok üzücü.. Herşeyin çok güzel olacağına eminim.
Yarın sabah Yurtdışına çıkıyorum ve 10 Haziran gecesi döneceğim.
Hepiniz sağlıcakla kalın...
İspanya'dan bir isteği olan varsa mail atabilir :) Lütfen Boğa ve flemankocu istemeyin tüm kontejyanlar doldu ne yazık ki..
İyi yolculuklar ve iyi eğlenceler İbrahim! Sensiz yarışma finallerinin tadı olmayacak ama neyse artık, idare edeceğiz :D
Kendine dikkat et ;)
dart uvası criket mi?? cezalı criket mi?? yoksa X01 (301 501 701...vs) mi?? olacak
Buluşma yerinin kapa taslak yeri aşağıdaki gibidir arkadaşlar.. Ayrıntılı yol tarifini bizzat gidip gören arkadaslar yapacaklardır..
(Fotograflar KonusmayaN Yöneticiden :))
https://img455.imageshack.us/img455/...ballci1iv3.jpg
https://img455.imageshack.us/img455/...ballci2ze2.jpg
resimler için saol ibrahim hayırlı yolculuklar dilerim :)
:claps:3. set oyuncuları: bıdır-vıdır-dıdır :p / kazanan; bıdır :p
:claps:harika özetlemişsin alemsin yaaaa:s17::muha::s17::s17:
arkadaşlar gerci yazdım ama ankaraya buluşmaya geliyorum kesinleşti yubbiiii
Arkadaşlar;
Pazar gününden itibaren (3 Haziran) Radyo Vizyon 93.0 ' da "10 Haziran Buluşmamıza" ait reklamlar yayınlanmaya başlanacak... Herşeyden önce gurur verici bir olay, sizlerle de paylaşmak istedim...
bu arada önceden belirtmekte fayda var; yarışmada verilecek ödüller ile , çekilişte verilicek hediyeler farklı. Hangi ödül hangi yarışmada verilecek?hediyelerin 1. 2. 3. gibi sıralaması, çekiliş kaç kere yapılacak? 1 plakaya cıkan bi hediye birdaha çıkmayacak mı?
Açık konuşmak gerekirse bunları önceden belirtelim ki , bu tür nedenlerden dolayı organizasyonda tatsızlık çıkmasın.
süper yaa tebrik ederim ankara yönetim canım arkadaşlarım...
:hiho: ozaman...
bu arada meraktan soruyorum. maddi külfeti olcak mı bize olcaksa ne kadar olur?
yoksa sponsorlar herşeyi sağladı mı?
Arkadaşlar organizasyonumuzla ilgili detaylar yoğun bir şekilde çalışılıyor.. Enn kısa sürede netleştirilecek tabii bunlar.. Elimizden gelen en optimum koşulları sağlamaya çalışıcağız ama....
etimize..budumuza göre..ama çok kaliteli bir etkinlik olacak arkadaşlar :):):)
tabii..katılımcı arkadaşlarında katılım desteği ile..hehehe
Bir de şu paintball oynayacak kişi sayımızı netleştirirsek, süpeeerr olucak :)
PAINTBALL
Üzerlerinde askeri kamuflaj elbiseleri, ellerinde tüfekler ve boyaya bulanmış bedenler... İşte Paintball’ı özetleyen cümle bu. Türkiye’de de geniş bir meraklı kitlesi bulunan ve takımlar halinde oynanan Paintball’da amaç basit. Karşı takımın sahasına girip bayraklarını almak. Bu uğurda çabalarken, rakip takımın oyuncularına elinizdeki silahlarla ateş ediyorsunuz. Namludan fırlayan küçük top, rakibe çarpınca patlıyor ve üzerinde boyalı bir iz bırakıyor. Bu, hedef olan oyuncunun “elenmesi” demek.
Oyunun süresi 15 ila 20 dakika arasında değişiyor. Belirtilen süre içinde taraflardan herhangi biri rakip takımın bayrağını ele geçiremezse, hakemler oyunu durduruyor. Çok riskli ve tehlikeli gibi görünmesine rağmen, yapılan araştırmalar oyundaki sakatlanma oranının tenise oranla çok daha az olduğunu ortaya koyuyor. Paintball, sağladığı yüksek adrenalin ve stres giderici özelliği ve “takım” esasına dayalı yapısıyla birçok insanın gözdesi olan bir oyun.
Teninizi örtecek, boyalı toplar geldiğinde canınızı acıtmayacak, rahat bir kıyafetle kalın tabanlı ayakkabılar (tercihan botlar). Boyalar, su bazlı gıda boyası olduğu için sağlığa ve çevreye zararlı değil. Yıkanmasına gerek kalmadan çıkabiliyor.
karşıma hiç kimse gelmesin:Dacımam. yanımızda bu boya tabancası haricinde silah getirmek ser mi. şöle boncuk tabancası ne biliim. kılıç balta falan:D mermi bitince öle kalmayalaım ortada.:D
Abartma abi istersen bazuka felan yok zaten içeri girişte arama yapacağız özelliklede seni unutturma sakın :):):):):)
çok istersenis su tabancası getirin, mermisi biten suya geçer :p
wallaa ben geitrecem.bulursanız sokarsınız içeriiye:D ben böle piskopat bi kişiliğiim. mayın faln da getiriim.hatta duu olmadı balonların içine su koyarım. al sana el bombasıı. güzel olur güzel:Dhawada sıcak ztn.:D
10 haziran için nereye nasıl kayıt yapılıyor arkadaşlar
https://forum.grandepuntotr.com/show...0776#post80776 bakabılırsınız.
hoşgeldınız.yeni üye iseniz ,isterenız ben ekleyeyım sızı...
Bu arada arkadaşlar takımları falan nasıl ayarlayacagız?
Çağrı benden olsun :D
Arkadaşlar girişler dedktörle aranacak bunda ciddiyim her hangi bir madde getirmemenizi rica ederim
:ph34r:Valla bu arama işi iyi olur bencede ..kendini fazla kaptıranlar olmasıııın:yerlerde:
yok abi ben dedktöre yakalanmayan bişi getircem:D balon bombası yihuhaha:Dhepniz yandınıs:Dhele bide hava güzel olursa kimse yaklaşmasın bana:D