09.00-09.15 arası optimumda eryaman elvankent etimesgut ve sincandan gelecek üyeleri konvoya bekleriz.
0505.601.78.87 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Printable View
09.00-09.15 arası optimumda eryaman elvankent etimesgut ve sincandan gelecek üyeleri konvoya bekleriz.
0505.601.78.87 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Sabaha acil bir isim ciktigi icin saat 1-2 civarlarinda araniza katilacagim ;)
malesef sabaha provam var o yüzden biraz geç katılcam =)
Yarın sabah görüşmek üzere umarım hava güzel olur
Arkadaşlar sabah saat : 10 :00 da çakıl kafede kahvaltı yapılacaktır .tüm puntocular sabah kahvaltımızın ardından saat 13:00 gibi (değişim gösterebilir)atamızın huzuruna çıkılacaktır .. rehber eşliğinde bizi gruplar halinde gezdirecekler ve tanıtımlar yapacaklardır .. gezi sonunda katılımcı tüm üyelerin (özceden adını listeye yazdımış olanların ) kendi isimlerine düzenlenmiş Anıtkabir komutanlığının anıtkabir ziyaret ve teşekkür sertifikası verilecektir.
Önemli
Arkadaşlar. Yukarıdaki listede AD ve SOYAD nasıl geçiyorsa, verilecek sertifikada da o şekilde yazılır. Lütfen AD ve SOYAD eksik, hatalı ve yanında getirecek misafirlerin de . 5 Mayıs itibariyle isim listesini Komutanlığa bildirecektir. Teşekkür ederim.
Kahvaltı saati 10:00
fiyatı : 15 tl dir (kişi başı)
Çaylar sınırsızdır ..
yemek menüsü fotoğrafta yazıyor ..
Adres: Silahtar Caddesi No: 10
(Eski Devlet Demir Yolları Hastanesi) ANKARA
Tel :0.312 221 36 66
Faks : 0.312 221 39 38
https://img834.imageshack.us/img834/1570/kahvalti3.jpg
Bal, Tereyağ, Kızarmış Hellim, koyun peyniri,erzincan tulum peyniri, kaşar peyniri , reçel , meyve salatası, nutella , zeytin , baharatlı domates , sivri biber , salatalık , sahanda yumurta, tahin , pekmez, kaymak , puh böreği, domates soslu sosis ve salam, yumurtalı peynir li kızarmış ekmek, demlikte sınırsız çay ..
İşte buluşmaya gelecek arkdaşlara sponsorlarımız sayesinde çekilişle verilecek olan hediyelerimiz..
www.kemaloto.com
Kemal oto Aksesuar Modifiye Tuning
4 Takım esseesse yazısı (sağ sol 2 adet)
1 Adet Punto logolu sol ayak dayama
1 Adet yuvarlak eksoz Ucu (60 mm)
2 Adet Yed Marka el fren kabı Nikelaj
1 Takım Yan Cam Perdesi Vantuzlu
2 Takım Beyaz Park Lambası (Mavi camlı Arıza Lambası yakmayan)
2 Adet GrandePuntoTR forum Stickeri
www.kavaklidereoto.com
Kavaklıdere Fiat Yetkili Servis
2 Adet Meguiars Dış Boya Koruma
2 Adet Lastik nitrojen gazı (4 teker )
5 Adet Motor Temizleme parlatma ve Koruma
Sponsor olan firmalarımıza teşekkür ederiz ..
Çekilişe katılacak kişiler grandepuntotr üyesi olmak ve grande punto, punto evo, bravo ve linea araçları olmak kaydı ile teslim edilecektir .. diğer araç sahipleri bu çekilişten faydalanamayacaklardır .....
bende cok gelmek istiyorum yarın icin önemli bi takım islerim var ismimi yazmadım ama islerim erken biterse aranıza katılacagım bende ;)
arabamı sattım ve puntomu hafta içi alacam :( yoksa kaçırmazdım bu organizasyonu..kısmet başka bir organizasyona.. herkese iyi eğlenceler şimdiden
arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler
akşama bol bol fotoğraf ve video bekliyoruz haberiniz olsun
sağol abi inş
09:00 - 09:15 Arasında Optimumda Bekleyeceğim :)
İletişim : 0532 473 46 50
Bende cıkarım 09:30 gıbı yola beklemeye 0532 297 80 99
Face to face kafenin önünde ana girişte optimumda beklemedeyim :)
Zeynel dostum bende geliyorum birazdan