Serdar abi başta olmak üzere, organizasyonda emeği geçenlerin emeklerine sağlık,
fotoğraflardan anlaşıldığı gibi harika bi bir buluşma olmuş,
biz malesef hem biraz uzaklarda hem de görevli olunca katılamadık bu güzel buluşmaya.
Printable View
Serdar abi başta olmak üzere, organizasyonda emeği geçenlerin emeklerine sağlık,
fotoğraflardan anlaşıldığı gibi harika bi bir buluşma olmuş,
biz malesef hem biraz uzaklarda hem de görevli olunca katılamadık bu güzel buluşmaya.
sırf boya koruma için denizliye gitmekten vazgeçip katılmıştım buluşma femoliyede okadar rüşvet verdim bi bana çekmedi boya korumayı!!! randevu bile almıştım :D:D
:P:P
not: son cümle hariç hiç bi gerçeklik payı yoktur :)
Çok güzel bir gün olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler. Aranızda olamamaktan dolayı çok üzgünüm. Çok istedim gelmeyi ama kısmet olmadı. Bir dahaki sefere inşallah.
Ozzy senin park sensörü geldiğinde haber verde femoliyi ziyarete gidelim. Hem çayını içeriz hem ben stickerimi alırım(femolinin hediyesi). Senin montajla ilgileniriz bende benim park sensöründe nerde sorun var bulurum. Muhtemelen kablolarda. Hatta sonrada bira içiyosan takılırız :D femoli gelebilir mi bilmem :)
abi açıkçası zor :) şuandan itiraben kafamı kaşıcak vaktim yok desem yeridir önümüzdeki 3 haftada 6-7 proje 5 tanede finalim var sensör bu cumaya kadar gelmezse onlada ilgilenmicem zaten yeni set alıp takıcam. gelirsede bi şekilde müslüm abiye ulaştırıp boyatmam lazım :) ama gelmeyi isterdim :) kablolarda sıkıntı varsa femoli halleder bence
Bence de halleder de önemli olan birlikte olmak :) Maksat muhabbet yani. Haberleşiriz o zaman. Bira hakkın saklı bu arada :D
Harika bir buluşma olmuşşş. Bu buluşmada emeği geçen herkezin eline yüreğine sağlık... Serdar abi güzel bir organizasyon yapmışsın...
Bu benim ilk buluşmalara katılışımdı. Cidden güzeldi. Serdar abinin emeğine teşekkür etmekten başka zaten diyecek söz yok :)
Ben kahvaltı kısmına katılamasamda yinede cok güzeldi.Başta Serdar abi olmak üzere emeği gecen herkese teşekkürler.Umarım daha buluşmalar yaparız yine.
Sadece toplu foto pek güzel çekilmemiş :D çok küçük cıkmısız. :D
Güzel bir pazar günü geçirdik.... emeği geçen herkese teşekkürler :clapping:
Kahalti rezaletti bunun farkindayim cakil cok bozulmus hem servisi hemde verdigi yemekler.. Artik baska mekanlarda toplaniriz eglendiginize sevindim serdar abi super organizasyondu anneler gununu ancak bu kadar guzel bir ortam icin harcayabilirdik ama degdi :) yuregine saglik abi ...
Fotolar geç geldi özür eve yeni girebildim. Emeği geçen herkese teşekkürler.
.
,
;
Toplu Fotoğrafların Orjinalleri
File Hosting, Online Storage & File Upload FileServe
:
https://i1105.hizliresim.com/2011/5/9/2177.jpg
Mehmet abi ayak dayamayıda zorla bana cıkardınya ne deyim :D Allah'tan sticker ile takasa girdim :D:D:D
Aytek demedikmi ayak dayamasi olanlar olmayanla degisebilor diye , daha ne yapayim elimden geleni yaptim kimseyi hediyesiz salmadik :) en son jagar kaldi oanda cay kahve hediye ettik en guzel hediyeyide o aldi :D
Güzel oldu güzel